Рецепт Карбонара (найпростіший рецепт) фото

Карбонара (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Яйця, Бекон, Пармезан
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Романтична вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби

Карбонара - Найпопулярніша страва італійської кухні. Паста з ароматним беконом, приправлена ​​яєчно-сирним соусом - це дуже смачно. Щоб освоїти найпростіший рецепт, не потрібно ніяких особливих навичок.

Сьогодні розповім, як приготувати Карбонара по найпростішому рецептом всього з 4 продуктів. Макаронні вироби, яйця, бекон і тертий пармезан - Усе, що нам потрібно. Використовуючи найпростіший рецепт і звичайні продукти, можна приготувати вишукане і ситне блюдо легко і швидко. Хоча за класичним рецептом використовуються спагетті, я люблю фетучіні і сміливо їх використовую в цьому рецепті. Ви можете взяти, макарони які ви любите.

  • Макаронні вироби - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Бекон - 150 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
1
Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння. Сезон з солоною водою і зубною пастою vsypte, варіть до стану аль-денте.
2
Поки паста варитися, поріжте бекон на невеликі кубики і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3
Яйця збийте віночком до пишної піни і додайте пармезан, натертий на дрібній тертці. Гарненько все перемішайте.
4
Коли Макарони відварити, дістаньте їх з каструлі і перекладіть в сковорідку до бекону. Додайте 50-70 мл води, в якій варилася паста.
5
Протомитися пасту разом з беконом, поки вода не випарується, приблизно 1 хвилину. Паста повинна просочитися ароматом бекону.
6
Далі влийте яєчно-сирну суміш до макаронів, інтенсивно все перемішуючи, поки яєчний соус не загусне.
7
Поперчіть чорним меленим перцем і відразу ж подавайте гарячим до столу.

Схожі рецепти