Карбонара (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Карбонара - Найпопулярніша страва італійської кухні. Паста з ароматним беконом, приправлена яєчно-сирним соусом - це дуже смачно. Щоб освоїти найпростіший рецепт, не потрібно ніяких особливих навичок.
Сьогодні розповім, як приготувати Карбонара по найпростішому рецептом всього з 4 продуктів. Макаронні вироби, яйця, бекон і тертий пармезан - Усе, що нам потрібно. Використовуючи найпростіший рецепт і звичайні продукти, можна приготувати вишукане і ситне блюдо легко і швидко. Хоча за класичним рецептом використовуються спагетті, я люблю фетучіні і сміливо їх використовую в цьому рецепті. Ви можете взяти, макарони які ви любите.
- Макаронні вироби - 350 грам
- Яйця - 4 штуки
- Бекон - 150 грам
- Пармезан - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
1
Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння. Сезон з солоною водою і зубною пастою vsypte, варіть до стану аль-денте.
2
Поки паста варитися, поріжте бекон на невеликі кубики і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3
Яйця збийте віночком до пишної піни і додайте пармезан, натертий на дрібній тертці. Гарненько все перемішайте.
4
Коли Макарони відварити, дістаньте їх з каструлі і перекладіть в сковорідку до бекону. Додайте 50-70 мл води, в якій варилася паста.
5
Протомитися пасту разом з беконом, поки вода не випарується, приблизно 1 хвилину. Паста повинна просочитися ароматом бекону.
6
Далі влийте яєчно-сирну суміш до макаронів, інтенсивно все перемішуючи, поки яєчний соус не загусне.
7
Поперчіть чорним меленим перцем і відразу ж подавайте гарячим до столу.