Рецепт Карбонара (найпростіший рецепт) фото

Карбонара (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони , Яйця , Бекон , Пармезан
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Романтична вечеря
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Карбонара - Найпопулярніша страва італійської кухні. Паста з ароматним беконом, приправлена ​​яєчно-сирним соусом - це дуже смачно. Щоб освоїти найпростіший рецепт, не потрібно ніяких особливих навичок.

Опис приготування:

Сьогодні розповім, як приготувати Карбонара по найпростішому рецептом всього з 4 продуктів. Макаронні вироби, яйця, бекон і тертий пармезан - Усе, що нам потрібно. Використовуючи найпростіший рецепт і звичайні продукти, можна приготувати вишукане і ситне блюдо легко і швидко. Хоча за класичним рецептом використовуються спагетті, я люблю фетучіні і сміливо їх використовую в цьому рецепті. Ви можете взяти, макарони які ви любите.

  • Макаронні вироби - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Бекон - 150 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
1
Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння. Сезон з солоною водою і зубною пастою vsypte, варіть до стану аль-денте.
2
Поки паста варитися, поріжте бекон на невеликі кубики і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3
Яйця збийте віночком до пишної піни і додайте пармезан, натертий на дрібній тертці. Гарненько все перемішайте.
4
Коли Макарони відварити, дістаньте їх з каструлі і перекладіть в сковорідку до бекону. Додайте 50-70 мл води, в якій варилася паста.
5
Протомитися пасту разом з беконом, поки вода не випарується, приблизно 1 хвилину. Паста повинна просочитися ароматом бекону.
6
Далі влийте яєчно-сирну суміш до макаронів, інтенсивно все перемішуючи, поки яєчний соус не загусне.
7
Поперчіть чорним меленим перцем і відразу ж подавайте гарячим до столу.

Схожі рецепти