Рецепт Касероль з ковбасою і бобами фото

Касероль з ковбасою і бобами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю
Супи , Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування французького блюда з ковбас, Бекону і овочів в білому вині.

Опис приготування:

1. Підсмажити ковбаски в невеликій кількості оливкової олії. Нарізати на шматочки. У тій же сковороді обсмажити скибочки Бекону, потім додати дрібно нарізану цибулю і часник, готувати до пом'якшення.

2. Повернути ковбасу в сковороду. Залити вино, бульйон, посипати перцем. Викласти консервовані боби. Гасити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, до готовності. Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!

  • Біле вино - 1 Склянка
  • Бекон - 6 скибочок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Перецьь - 1 щіпка
  • Цибуля-пористий - 1 штука
  • Курячий бульйон - 200 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Ковбаски - 6 штук (гострі, тулузькі)
  • Консервовані боби - 800 грам
1. Підсмажити ковбаски в невеликій кількості оливкової олії. Нарізати на шматочки. У тій же сковороді обсмажити скибочки Бекону, потім додати дрібно нарізану цибулю і часник, готувати до пом'якшення.

2. Повернути ковбасу в сковороду. Залити вино, бульйон, посипати перцем. Викласти консервовані боби. Гасити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, до готовності. Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти