Касероль з ковбасою і бобами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування французького блюда з ковбас, Бекону і овочів в білому вині.
1. Підсмажити ковбаски в невеликій кількості оливкової олії. Нарізати на шматочки. У тій же сковороді обсмажити скибочки Бекону, потім додати дрібно нарізану цибулю і часник, готувати до пом'якшення.
2. Повернути ковбасу в сковороду. Залити вино, бульйон, посипати перцем. Викласти консервовані боби. Гасити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, до готовності. Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!
- Біле вино - 1 Склянка
- Бекон - 6 скибочок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перецьь - 1 щіпка
- Цибуля-пористий - 1 штука
- Курячий бульйон - 200 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Пучок петрушки - 1 штука
- Ковбаски - 6 штук (гострі, тулузькі)
- Консервовані боби - 800 грам
1. Підсмажити ковбаски в невеликій кількості оливкової олії. Нарізати на шматочки. У тій же сковороді обсмажити скибочки Бекону, потім додати дрібно нарізану цибулю і часник, готувати до пом'якшення.
2. Повернути ковбасу в сковороду. Залити вино, бульйон, посипати перцем. Викласти консервовані боби. Гасити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, до готовності. Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!
2. Повернути ковбасу в сковороду. Залити вино, бульйон, посипати перцем. Викласти консервовані боби. Гасити на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, до готовності. Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!