Картопляні пальчики
(покроковий рецепт з фото)
Картопляні пальчики я часто готую до дитячих свят. Ця закуска виходить дуже апетитною, особливо з хорошим соусом.
Так само картопляні палички добре підходять для теплих вечорів у колі друзів. Коли ви будете думати над тим, яку закуску приготувати, раджу зробити картопляні палички. Вони відмінно поєднуються з будь-яким соусом, гострим і ніжним. Так само добре підходить італійське песто. Смачного!
- Картопля - 4-5 штук
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Для початку необхідно відварити картоплю. Потім пам'ятаєте його і змішайте з яйцем.
Додайте сіль і перець. Якщо ви хочете приготувати для дітей, тоді перцю краще не класти.
З отриманого картопляного тіста зліпити палички.
Збийте вінчиком залишилися яйце, опустіть в нього картопляну паличку, потім ізвалять її в панірувальних сухарях. І викладайте на розігріте рослинне масло.
Смажте з усіх боків до хрусткої рум'яної скоринки. Подавайте з соусом.