Рецепт Картопля з томатною пастою фото

Картопля з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Що може бути краще і звичніше картоплі в будній день? Вона підійде як гарнір для багатьох страв. Цей варіант, наприклад, ідеально доповнить печену курку і смажене м'ясо. Тільки спробуйте!

Опис приготування:

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати картоплю з томатною пастою. Аромат і смак виходять приголомшливими: злегка кислими і пряними. На ваш смак варіюйте кількість приправ і пасти. Блюдо може стати повноцінним і без м'яса, якщо не хочете сильно наїдатися. А ще сюди відмінно підійде базилік.

  • Картопля - 3 кілограма
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
  • Приправа для картоплі - За смаком
  • Вода - 0, 5 L
картопля з томатною пастою - фото крок 1
1. Дістаньте необхідні продукти.
картопля з томатною пастою - фото крок 2
2. Потім картопля почистіть і наріжте брусками.
картопля з томатною пастою - фото крок 3
3. Потім викладіть картоплю в розігріту олію на сковороду. Додайте приправу і сіль.
картопля з томатною пастою - фото крок 4
4. У цей час зробіть соус. Дрібно наріжте часник.
картопля з томатною пастою - фото крок 5
5. Далі перемішайте його з томатною пастою і перцем.
картопля з томатною пастою - фото крок 6
6. Коли картопля майже буде готовий, влийте до нього соус, а також влийте воду.
картопля з томатною пастою - фото крок 7
7. Блюдо перемішайте і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти