Рецепт Гарячий салат фото

Гарячий салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Картопля , Морква , Болгарський перець , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо хочете здивувати гостей чимось незвичайним і незвичним, приготуйте для них гарячий салат з простих продуктів: картопля, солодкий перець, цибуля, морква. Ці продукти знайдуться у будь-якої господині.

Опис приготування:

Гарячий салат з запечених в духовці овочів обов'язково вам сподобається, рецепт простий, а смак виходить дивовижним. До того ж салат виходить ситним і поживним. Гарячий овочевий салат ідеально впишеться в святкове застілля і буде відмінним гарніром до основної страви. Сьогодні я розповім, як приготувати гарячий салат швидко і легко.

  • Картопля - 700 грам
  • Морква - 300 грам
  • Перець солодкий - 1 штука (великий)
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Щавель - 1 пучок (можна взяти будь-який салат)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Зернова гірчиця - 2 чайних ложки
  • Сушений орегано - 1/2 чайних ложки
  • Кедрові горішки - 30 грам (по бажанню)
1
Картоплю, морква, перець і цибулю почистіть і промийте. Поріжте кубиком, а цибулину -
Часточками.
2
Складіть всі овочі на деко, збризніть рослинним маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
3
Поки овочі запікаються, приготуйте соус: часник пропустіть через прес, додайте рослинне масло, сік лимона, сушений орегано і гірчицю. Все добре перемішайте.
4
У салатницю покладіть щавель або салатні листя, додайте запечені овочі, посоліть і залийте заправкою.
5
Подавайте до столу салат гарячим, попередньо прикрасивши кедровими горішками. Вони додадуть хрест і цікаве післясмак салату.

Схожі рецепти