Рецепт Гарячий салат фото

Гарячий салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Картопля, Морква, Болгарський перець, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря
Салати

Якщо хочете здивувати гостей чимось незвичайним і незвичним, приготуйте для них гарячий салат з простих продуктів: картопля, солодкий перець, цибуля, морква. Ці продукти знайдуться у будь-якої господині.

Гарячий салат з запечених в духовці овочів обов'язково вам сподобається, рецепт простий, а смак виходить дивовижним. До того ж салат виходить ситним і поживним. Гарячий овочевий салат ідеально впишеться в святкове застілля і буде відмінним гарніром до основної страви. Сьогодні я розповім, як приготувати гарячий салат швидко і легко.

  • Картопля - 700 грам
  • Морква - 300 грам
  • Перець солодкий - 1 штука (великий)
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Щавель - 1 пучок (можна взяти будь-який салат)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Зернова гірчиця - 2 чайних ложки
  • Сушений орегано - 1/2 чайних ложки
  • Кедрові горішки - 30 грам (по бажанню)
1
Картоплю, морква, перець і цибулю почистіть і промийте. Поріжте кубиком, а цибулину -
Часточками.
2
Складіть всі овочі на деко, збризніть рослинним маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
3
Поки овочі запікаються, приготуйте соус: часник пропустіть через прес, додайте рослинне масло, сік лимона, сушений орегано і гірчицю. Все добре перемішайте.
4
У салатницю покладіть щавель або салатні листя, додайте запечені овочі, посоліть і залийте заправкою.
5
Подавайте до столу салат гарячим, попередньо прикрасивши кедровими горішками. Вони додадуть хрест і цікаве післясмак салату.

Схожі рецепти