Рецепт Гарячий тайський салат фото

Гарячий тайський салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Бобові, Креветки, Морепродукти, Помідор, Морква, Сочевиця, Пекінська капуста
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Якщо ви душі не чає в азіатських стравах, тоді вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати гарячий тайський салат за методом Стир-Фрай. Це дуже ароматний і ситний салат з морепродуктами і овочами.

Урізноманітнити своє меню можна за допомогою незвичайного тайського гарячого салату. Ви можете приготувати його будинку, так як всі інгредієнти доступні в кожному магазині. Обов'язково спробуйте приготувати такий салат з креветками, вони роблять його ситним і тому відмінним варіантом для вечері. Обсмажувати інгредієнти можна як на звичайній сковороді, так і на воке. За бажанням можете додати соєвий соус замість устричного соусу, так теж буде смачно. Овочі краще нарізати великими шматочками, так їх буде простіше їсти.

  • Креветки - 5-6 штук
  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Стручки горошку - 6-8 штук
  • Стручкова квасоля - 5-6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Китайська броколі - 1-2 штук
  • Міні-кукурудза - 2-3 штук
  • Сік лайма - 1 Чайна ложка
  • Устричний соус - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі - 1 штука
  • Цукор - 1 щіпка
  • Імбир - 1 щіпка
гарячий тайський салат - фото крок 1
1. Пекінську капусту, стручки горошка, стручковую фасоль, міні-кукурудзу, брокколі і морква наріжте довільними шматочками. Креветки очистіть від панцира. Зробіть на спинці креветок проріз і дістаньте кишки.
гарячий тайський салат - фото крок 2
2. Роздавите часник, наріжте дрібними шматочками перець чилі і наріжте трохи імбиру. На невеликій кількості масла обсмажте нарізані часник, чилі і імбир.
гарячий тайський салат - фото крок 3
3. Потім опустіть креветки і обсмажте до готовності. Потім покладіть овочі і обсмажте протягом 2 хвилин. Додайте цукор, сік лайма і устричний соус до смаку.
гарячий тайський салат - фото крок 4
4. Подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти