Тайський салат з Булгур
(покроковий рецепт з фото)
Прийшов час корисних і дієтичних страв. А що може бути корисніше поєднання свіжих овочів і злаків? Почніть свій день з корисного рецепта, як приготувати тайський салат з Булгур.
Замість булгура можете використовувати все той же кускус. Інгредієнти для нього потрібно підготувати заздалегідь, ви можете зробити це ще з вечора, а на ранок зробити салат на швидку руку. В одній порції корисні овочі і злаки, Усе, що потрібно для гарного травлення.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Капуста - 1 Склянка (фіолетова )
- Морква - 0, 5 штуки
- Паростки квасолі - 2/3 склянки
- Огірок - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Арахіс - 1/3 склянки
- Пластівці чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Кунжутну олію - 1/3 склянки
- Винний оцет - 1/3 склянки
- Корінь імбиру - 0, 5 чайних ложки (тертий )
1. Відваріть булгур до готовності, потім остудіть крупу протягом 2-ух годин, можна залишити на ніч, виделкою розімніть його, щоб не було великих грудочок.
2. Наріжте тонко капусту, наріжте тонко морква, тут підійде терка для моркви по-корейськи. Наріжте дрібно огірочок, подрібніть кінзу і арахіс. Додайте всі овочі, волоські горіхи в крупі.
3. Заправте салат кунжутним маслом, винним оцтом, додайте пластівці чилі, сіль і тертий імбир, перемішайте гарненько.
4. Подавайте салат відразу до столу або надішліть його в холодильник.