Рецепт Тайський салат з Булгур фото

Тайський салат з Булгур
(покроковий рецепт з фото)

Овочі, Крупи, Манна крупа
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Прийшов час корисних і дієтичних страв. А що може бути корисніше поєднання свіжих овочів і злаків? Почніть свій день з корисного рецепта, як приготувати тайський салат з Булгур.

Замість булгура можете використовувати все той же кускус. Інгредієнти для нього потрібно підготувати заздалегідь, ви можете зробити це ще з вечора, а на ранок зробити салат на швидку руку. В одній порції корисні овочі і злаки, Усе, що потрібно для гарного травлення.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Капуста - 1 Склянка (фіолетова )
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Паростки квасолі - 2/3 склянки
  • Огірок - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Арахіс - 1/3 склянки
  • Пластівці чилі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кунжутну олію - 1/3 склянки
  • Винний оцет - 1/3 склянки
  • Корінь імбиру - 0, 5 чайних ложки (тертий )
тайський салат з Булгур - фото крок 1
1. Відваріть булгур до готовності, потім остудіть крупу протягом 2-ух годин, можна залишити на ніч, виделкою розімніть його, щоб не було великих грудочок.
тайський салат з Булгур - фото крок 2
2. Наріжте тонко капусту, наріжте тонко морква, тут підійде терка для моркви по-корейськи. Наріжте дрібно огірочок, подрібніть кінзу і арахіс. Додайте всі овочі, волоські горіхи в крупі.
тайський салат з Булгур - фото крок 3
3. Заправте салат кунжутним маслом, винним оцтом, додайте пластівці чилі, сіль і тертий імбир, перемішайте гарненько.
тайський салат з Булгур - фото крок 4
4. Подавайте салат відразу до столу або надішліть його в холодильник.

Схожі рецепти