Гарячий салат «так»
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний салат "тако" зі смаженою фаршем, консервованої квасолею, Redis, помідором, саморобними чіпсами і авокадо, политий гострим соусом. Припаде до смаку всім.
Салат "так" є безліч варіацій: з додаванням авокадо, курки, індички або вегетаріанські його варіанти, але цей рецепт можна вважати базовим. Я б не назвала це блюдо салатом, вже дуже воно самостійне і насичене, може цілком стати повноцінним обідом або вечерею.
- Фарш - 700 грам
- Чилі порошок - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Квасоля - 1 Склянка
- Сальса - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Редис - 1 штука
- Лаваш - 2-3 штук (або запитує)
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Підсмажте лаваш на вогні.
2. Як тільки лаваш стане крихким, зніміть його з вогню.
3. У сковороді змішайте фарш, чилі порошок, сіль, перець і кмин. Обсмажте фарш до коричневого кольору.
4. Додайте у фарш квасоля, сальсу і подрібнений перець чилі. Поламайте лаваш на шматочки і додайте до фаршу.
5. Помістіть в сковороду з фаршем подрібнений помідор, редис і авокадо. Присипте тертим сиром.
6. Перед подачею полийте блюдо столовою ложкою сметани.