Рецепт Гарячий салат «так» фото

Гарячий салат «так»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Простий і смачний салат"Тако" зі смаженою фаршем, консервованої квасолею, Redis, помідором, саморобними чіпсами і авокадо, политий гострим соусом. Припаде до смаку всім.

Опис приготування:

Салат "Так" є безліч варіацій: з додаванням авокадо, курки, індички або вегетаріанські його варіанти, але цей рецепт можна вважати базовим. Я б не назвала це блюдо салатом, вже дуже воно самостійне і насичене, може цілком стати повноцінним обідом або вечерею.

  • Фарш - 700 грам
  • Чилі порошок - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Квасоля - 1 Склянка
  • Сальса - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Редис - 1 штука
  • Лаваш - 2-3 штук (або запитує)
  • Крем - 1 Ст. Ложка
гарячий салат
1. Підсмажте лаваш на вогні.
гарячий салат
2. Як тільки лаваш стане крихким, зніміть його з вогню.
гарячий салат
3. У сковороді змішайте фарш, чилі порошок, сіль, перець і кмин. Обсмажте фарш до коричневого кольору.
гарячий салат
4. Додайте у фарш квасоля, сальсу і подрібнений перець чилі. Поламайте лаваш на шматочки і додайте до фаршу.
гарячий салат
5. Помістіть в сковороду з фаршем подрібнений помідор, редис і авокадо. Присипте тертим сиром.
гарячий салат
6. Перед подачею полийте блюдо столовою ложкою сметани.

Схожі рецепти