Спеції для «так»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт обов'язково стане в нагоді всім шанувальникам мексиканської кухні. Крім основних інгредієнтів, важливу роль відіграють приправи, які надають страві особливого смаку, згодні? Беріть на замітку!
Покажу, як приготувати спеції для "тако" . Самостійно зібрати цей мікс зовсім нескладно, якщо знати, що саме потрібно використовувати. Рекомендую відразу робити велику порцію і зберігати в чистій щільно закритій баночці. Це дуже зручно, якщо ви часто балуєте себе мексиканської вкусняшки.
- Чилі - 2 чайних ложки
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Пластівці червоного перцю - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Мелений часник - 1/4 чайних ложки
- Сушений лук - 1/4 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Орегано - 1/4 чайних ложки
1. Ось такі цілком доступні спеції ми будемо використовувати.
2. З'єднайте чилі, кмин, паприка, пластівці червоного перцю, сіль, часник, цибуля, чорний перець і орегано.
3. Ретельно перемішайте. От і все, сміливо можна готувати "тако", буде не гірше, ніж на батьківщині.