Спеції для качки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Якщо ви плануєте смажити, а може і запікати птицю, то напевно хочете знайти ідеальний варіант маринаду або приправ. Можна, можливо, звичайно, купити вже готові набори, але краще використовувати то, що до душі.
Опис приготування:
Хочу запропонувати свій варіант, як приготувати спеції для качки. Всього 5 інгредієнтів, але вони ароматні і приголомшливо пікантні, так що птах вийде дуже смачною. До того ж, такий набір спецій відмінно поєднується з соєвим соусом і медом, наприклад, які часто використовується в маринаді.
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Чилі - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1
Весь процес підготовки займе не більше 5 хвилин, напевно. У невелику мисочку всипте сіль за смаком (кількість залежить від розміру птиці).
2
Додати перець, трохи чилі, корицю і мускатний горіх. Все як слід перемішайте.
3
Готовою сумішшю натріть качку з усіх боків і залиште, щоб вона просочилася смаками і ароматами.