Спеції для качки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви плануєте смажити, а може і запікати птицю, то напевно хочете знайти ідеальний варіант маринаду або приправ. Можна, можливо, звичайно, купити вже готові набори, але краще використовувати то, що до душі.
Хочу запропонувати свій варіант, як приготувати спеції для качки. Всього 5 інгредієнтів, але вони ароматні і приголомшливо пікантні, так що птах вийде дуже смачною. До того ж, такий набір спецій відмінно поєднується з соєвим соусом і медом, наприклад, які часто використовується в маринаді.
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Чилі - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1
Весь процес підготовки займе не більше 5 хвилин, напевно. У невелику мисочку всипте сіль за смаком (кількість залежить від розміру птиці).
2
Додати перець, трохи чилі, корицю і мускатний горіх. Все як слід перемішайте.
3
Готовою сумішшю натріть качку з усіх боків і залиште, щоб вона просочилася смаками і ароматами.