Рецепт Маринад для дикої качки фото

Маринад для дикої качки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси, Маринади

У сім'ї мисливця чітко повинні знати, що домашня і дика птиця - це зовсім різне м'ясо, вимагає різних технологій маринування та приготування. Ось маринад для дикої качки.

Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати маринад для дикої качки правильно. Мінімально маринуватися качка буде годину, але можна сміливо залишати довше, так буде навіть краще, і м'ясо стане м'якше і ніжніше.

М'ясо диких тварин вимагає трохи більше уваги, ніж м'ясо свійських. Але в даному маринаді немає нічого складного, дотримуйтесь простих порад - і у вас вийде замаринувати відмінну качку!

  • Вода - 1 літр
  • Оцет - 1 Ст. Ложка(70%)
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний горошком - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Наливаємо воду у велику каструлю, кладемо туди лавровий лист, цибуля, нарізану кільцями, вливаємо оцет. Солимо і перчимо.
2
Цю суміш ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього знімаємо з вогню і охолоджуємо.
3
Кладемо качку в маринад і закриваємо каструлю. Маринуватися необхідно качці мінімум годину. А краще залишити її в маринаді на ніч.

Схожі рецепти