Маринад для дикої качки
(покроковий рецепт з фото)
У сім'ї мисливця чітко повинні знати, що домашня і дика птиця - це зовсім різне м'ясо, вимагає різних технологій маринування та приготування. Ось маринад для дикої качки.
Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати маринад для дикої качки правильно. Мінімально маринуватися качка буде годину, але можна сміливо залишати довше, так буде навіть краще, і м'ясо стане м'якше і ніжніше.
М'ясо диких тварин вимагає трохи більше уваги, ніж м'ясо свійських. Але в даному маринаді немає нічого складного, дотримуйтесь простих порад - і у вас вийде замаринувати відмінну качку!
- Вода - 1 літр
- Оцет - 1 Ст. Ложка(70%)
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець чорний горошком - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Наливаємо воду у велику каструлю, кладемо туди лавровий лист, цибуля, нарізану кільцями, вливаємо оцет. Солимо і перчимо.
2
Цю суміш ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього знімаємо з вогню і охолоджуємо.
3
Кладемо качку в маринад і закриваємо каструлю. Маринуватися необхідно качці мінімум годину. А краще залишити її в маринаді на ніч.