Маринад для качки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити на обід або вечерю качину грудку і не знаєте чим її приправити? Мій варіант приготування маринаду для качки тоді буде дуже до речі. Простий, швидкий, пікантний і дуже смачний!
Зазначена кількість маринаду розраховано на 3 грудки, але ви можете збільшити інгредієнти, якщо ваша порція більше. Маринувати качку краще мінімум за пару годин, ідеально - залишити її на ніч, щоб вона як слід просочилася смаками і ароматами. У базовий маринад можна додавати будь-які спеції, які вам до душі, - перець, сушені трави і т.Д.
- Часник - 3 зубчики
- Імбир - 1 штука (близько 5 см)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Червоне сухе вино - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Грудку вимийте, обсушити паперовим рушником і зробіть надрізи на шкірі гострим ножем.
2. Для приготування маринаду з'єднайте подрібнений часник, імбир, соєвий соус, мед і червоне сухе вино. Додайте за смаком сіль і спеції. Все як слід перемішайте.
3. Викладіть качку в маринад і приберіть в холодильник.
4. А далі її можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, - як вам більше подобається.
5. Качка виходить дійсно чарівної. Обов'язково спробуйте!