Рецепт Маринад для качки фото

Маринад для качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, Маринади

Хочете зробити на обід або вечерю качину грудку і не знаєте чим її приправити? Мій варіант приготування маринаду для качки тоді буде дуже до речі. Простий, швидкий, пікантний і дуже смачний!

Зазначена кількість маринаду розраховано на 3 грудки, але ви можете збільшити інгредієнти, якщо ваша порція більше. Маринувати качку краще мінімум за пару годин, ідеально - залишити її на ніч, щоб вона як слід просочилася смаками і ароматами. У базовий маринад можна додавати будь-які спеції, які вам до душі, - перець, сушені трави і т.Д.

  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - 1 штука (близько 5 см)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Червоне сухе вино - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
маринад для качки - фото крок 1
1. Грудку вимийте, обсушити паперовим рушником і зробіть надрізи на шкірі гострим ножем.
маринад для качки - фото крок 2
2. Для приготування маринаду з'єднайте подрібнений часник, імбир, соєвий соус, мед і червоне сухе вино. Додайте за смаком сіль і спеції. Все як слід перемішайте.
маринад для качки - фото крок 3
3. Викладіть качку в маринад і приберіть в холодильник.
маринад для качки - фото крок 4
4. А далі її можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, - як вам більше подобається.
маринад для качки - фото крок 5
5. Качка виходить дійсно чарівної. Обов'язково спробуйте!

Схожі рецепти