Рецепт Суп з дикої качки фото

Суп з дикої качки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З качки можна приготувати чимало різних страв, і ароматний суп в даному випадку не виняток. Так що, якщо ви ще не знаєте, як приготувати суп з дикої качки, даний рецепт буде вам корисний.

Опис приготування:

Суп з дикої качки вважається найбільш простим і нехитрим варіантом приготування гарячої страви. У момент приготування головне дотримуватися пропорції, а також намагатися не переварити суп, так як він може втратити свої основні смакові якості і тоді ви не отримаєте справжньої насолоди від його вживання. Блюдо дуже смачне, ситне і корисне, воно точно сподобається вам і всім вашим домочадцям.

  • М'ясо качки - 400 грам
  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Крем - 50 грам
  • Зелень - 2 пучка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 25 чайних ложки
  • Вода - 2 L
суп з дикої качки - фото крок 1
1. Для приготування візьміть качку, порубати її на кілька порційних шматочків ножем. На наступному етапі вам необхідно залити качку окропом, довести воду до кипіння. Додайте сіль, при варінні не забувайте знімати з бульйону піну. Варити рекомендується 1-1, 5 годину, все залежить від того, яке м'ясо.
суп з дикої качки - фото крок 2
2. Потім цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками, те ж саме виконайте і з морквою.
суп з дикої качки - фото крок 3
3. Потім слід черга картоплі. Його також необхідно промити, очистити і нарізати невеликими шматочками.
суп з дикої качки - фото крок 4
4. За півгодини до того моменту, як буде готова качка, додайте в каструлю цибулю і моркву, варіть приблизно десять хвилин.
суп з дикої качки - фото крок 5
5. Після цього додайте картоплю, все повинно проваритися ще п'ятнадцять хвилин, додайте трохи сметани, доведіть до кипіння.
суп з дикої качки - фото крок 6
6. У вже приготований суп додайте дрібно нарізані помідори, сіль і перець за смаком. Приготуйте зелень, викладіть її в суп перед самою подачею блюда на стіл.

Схожі рецепти