Суп з дикої качки
(покроковий рецепт з фото)
З качки можна приготувати чимало різних страв, і ароматний суп в даному випадку не виняток. Так що, якщо ви ще не знаєте, як приготувати суп з дикої качки, даний рецепт буде вам корисний.
Суп з дикої качки вважається найбільш простим і нехитрим варіантом приготування гарячої страви. У момент приготування головне дотримуватися пропорції, а також намагатися не переварити суп, так як він може втратити свої основні смакові якості і тоді ви не отримаєте справжньої насолоди від його вживання. Блюдо дуже смачне, ситне і корисне, воно точно сподобається вам і всім вашим домочадцям.
- М'ясо качки - 400 грам
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Крем - 50 грам
- Зелень - 2 пучка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 25 чайних ложки
- Вода - 2 L
1. Для приготування візьміть качку, порубати її на кілька порційних шматочків ножем. На наступному етапі вам необхідно залити качку окропом, довести воду до кипіння. Додайте сіль, при варінні не забувайте знімати з бульйону піну. Варити рекомендується 1-1, 5 годину, все залежить від того, яке м'ясо.
2. Потім цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками, те ж саме виконайте і з морквою.
3. Потім слід черга картоплі. Його також необхідно промити, очистити і нарізати невеликими шматочками.
4. За півгодини до того моменту, як буде готова качка, додайте в каструлю цибулю і моркву, варіть приблизно десять хвилин.
5. Після цього додайте картоплю, все повинно проваритися ще п'ятнадцять хвилин, додайте трохи сметани, доведіть до кипіння.
6. У вже приготований суп додайте дрібно нарізані помідори, сіль і перець за смаком. Приготуйте зелень, викладіть її в суп перед самою подачею блюда на стіл.