Рецепт Суп з качки простий фото

Суп з качки простий
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Про це рецепті писав український письменник Остап Вишня. За його словами, «Рідкісний сорт дичини» набагато смачніше домашньої птиці. Відомо, що його любляча дружина могла «витягти» з дичини самі «вірні» смаки.

Отже, як приготувати суп з качки простий? Вам знадобиться вода, качка (дика або домашня), коренеплоди, спеції і трошки рису. Як то кажуть, все максимально просто і з мінімумів мороки!

  • М'ясо дикої качки - 250 грам (або домашньої)
  • Мал - 1-3 Ст. Ложок
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль, перець горошком і спеції - За смаком
1
Спочатку підготуйте тушку. При необхідності можна зняти шкіру. Нарубаєте на невеликі шматочки, покладіть в каструлю і залийте водою.
2
Поставте на вогонь і закип'ятіть, після чого додайте сіль, перець горошком і улюблені спеції. І про лавровий лист не забудьте!
3
Варіть близько 60 хвилин.
4
В цей час займіться нарізкою овочів. Морквину бажано натерти на тертці, картопля наріжте кубиками. Ріпчасту цибулю також подрібніть на кубики, а часник через прес пропустіть.
5
Поставте на вогонь сковорідку, влийте трошки рослинного масла. Спочатку обсмажити цибулю (до золотистого відтінку), через пару хвилин додайте туди нарізану моркву і часник. Обсмажуйте ще кілька хвилин до появи запаху часнику.
6
Якщо бульйон і м'ясо качки будуть готові, закиньте в каструлю картоплю часточками, обсмажені овочі, а також дві столові ложки білого рису. Варіть протягом 20-40 хвилин (до готовності картоплі).
7
Готовий суп необхідно накрити кришкою, щоб він ще 10 хвилин зміг настоятися.
8
Приготований суп з качки подавайте тільки гарячим. Можна також при подачі додати сметану або посипати свіжою зеленню. Буде дуже смачно!

Схожі рецепти