Міні-так (мексиканська закуска)
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні тако є оригінальною мексиканської закускою. А якщо приготувати їх в міні-форматі, вийде дуже хороший перекус. Виходять тако дуже смачними і ситними завдяки начинці.
Міні-тако стануть вашим улюбленим варіантом перекусу, так як вони дуже ситні і смачні. Ви можете додати трохи гострого соусу в начинку, щоб зробити її рідшою і насиченою за смаком. Крім того, приготувати такі тако можна і з фаршем, обсмажити його з овочами замість курячого філе. Обов'язково візьміть тортильи в якості основи для тако, так як вони відмінно тримають форму після запікання. Нижче я розповім, як приготувати міні-тако (мексиканську закуску).
- Тортилії - 3-4 штук
- Куряче філе відварне - 200-300 грам
- Помідор - 1 штука
- Кукурудза консервована - 1/2 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Перецьь чилі - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Свіжа зелень - 1 пучок
1. Тортилії виріжте в формі невеликих кружечків, це буде основа для майбутніх тако. Помістіть кружечки із зворотного боку форми для кексів так, щоб за формою вийшли човники. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 5-10 хвилин.
2. Готове куряче філе розділіть на волокна. Помідори очистіть від насіння і наріжте дрібними кубиками. Дрібно наріжте цибулю і перець чилі.
3. На рослинному маслі обсмажити цибулю і перець чилі до золотистого кольору, після чого додайте курку, помідор, кукурудзу. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте приправи.
4. Викладіть начинку в раніше підготовлені тортильи, додайте дрібно нарізану зелену цибулю і тертий сир. Смачного!