Рецепт Салат «так» фото

Салат «так»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Фуршет
Салати

Перед вами - простий рецепт приготування мексиканського салату "тако" з яловичиною, помідорами, сиром, maslinami, чіпи "це & Quot. Такий салат ідеально підійде для фуршету. Він - ситний, яскравий і смачний

Salat "таким чином, " сподобається вашим гостям, які беруть участь у вечірці. Якщо хочете, щоб він був більш "рідким", замість помідорів додайте томатне пюре. А взагалі - експериментуйте з інгредієнтами. Хай щастить!

  • Салат (пучок) - 1 штука
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Сир тертий - 100-150 грам
  • Помідори - 4-5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції для яловичини - За смаком (на вибір)
  • Сальса мексиканська - За смаком (можна не додавати)
  • Маслини - 1-1, 5 склянки (можна не додавати)
  • Гуакамоле - - За смаком (можна не додавати)
  • Чіпси "тако" - 50 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження фаршу)
  • Квасоля консервована - 4-5 Ст. Ложок (по бажанню)
Salat
2. Приготуйте порційні сервіровочні тарілки для салату "тако" .
Salat
4. На салат викладіть смажений фарш. Якщо хочете, додайте консервовану квасолю.
Salat
6. Додайте тертий сир в кожну тарілку.
Salat

Схожі рецепти