Салат «так»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування мексиканського салату "тако" з яловичиною, помідорами, сиром, maslinami, чіпи "це & Quot. Такий салат ідеально підійде для фуршету. Він - ситний, яскравий і смачний
Salat "таким чином, " сподобається вашим гостям, які беруть участь у вечірці. Якщо хочете, щоб він був більш "рідким", замість помідорів додайте томатне пюре. А взагалі - експериментуйте з інгредієнтами. Хай щастить!
- Салат (пучок) - 1 штука
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Сир тертий - 100-150 грам
- Помідори - 4-5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції для яловичини - За смаком (на вибір)
- Сальса мексиканська - За смаком (можна не додавати)
- Маслини - 1-1, 5 склянки (можна не додавати)
- Гуакамоле - - За смаком (можна не додавати)
- Чіпси "тако" - 50 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження фаршу)
- Квасоля консервована - 4-5 Ст. Ложок (по бажанню)
2. Приготуйте порційні сервіровочні тарілки для салату "тако" .
4. На салат викладіть смажений фарш. Якщо хочете, додайте консервовану квасолю.
6. Додайте тертий сир в кожну тарілку.