Перці «так»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам для гарячої закуски перці "тако" . Гаряча вона і в прямому, і в переносному сенсі. Гостро! Скажу відверто, я наїлася одним таким перчиком. Адже в ньому м'ясний фарш, Мал, кукурудза, квасоля.
Перець вибирайте солодкий і великий, з тупим кінцем, щоб він стійко стояв при запіканні. Острую приправу "тако" ви можете приготувати самостійно. Для цього візьміть суміш 1 ст. L. Меленого чилі, 1 ½. L. Меленого кумина, 1 немає. L. Солі, 1 немає. L. Чорного перцю, 1 немає. L. Перець, ½. L. Часникового порошку, ½. L. Цибулевого порошку, ¼. L. Кайенского перцю, ¼. L. Орегано.
- Перець болгарський - 3 штуки (великий)
- Фарш м'ясний - 300 грам(indyushatina)
- Цибуля - 1 штука
- Квасоля чорна - 1/2 склянки (консервована)
- Мал - 1/2 склянки
- Кукурудза - 1/2 склянки (консервована)
- Томат - 2/3 склянки( у власному соку)
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Спеція "тако" - 1 Ст. Ложка
- Авокадо - 1 штука
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
Мал промийте в прохолодній воді 7 раз, відваріть в чистій воді (1:2) до готовності, злийте. Овочі вимийте, цибуля очистіть.
У перцю зріжте верхівки, видаліть серцевину і насіння. Поставте запікатися в духовку при 180 ° С 20 хвилин.
У сковороді розігрійте олію, обсмажте м'ясний фарш до рум'яної скоринки, додайте подрібнену цибулю, щоб зробити "це ", готуйте ще 1 хвилину.
Додайте кукурудзу, Мал, квасоля і перемішайте.
Влийте подрібнені томати у власному соку, Тушіте 5 хвилин.
Додайте натертий на дрібній тертці сир (50 г), перемішайте і зніміть з вогню. Додати сіль за смаком.
Наповніть готової начинкою перець, зверху присипте сиром. Надішліть запікатися в духовку на 15 хвилин до розплавлення сиру.
Для гуакамоле м'якоть авокадо розімніть в пюре і з'єднайте з лимонним соком, часником, сіллю, оливковою олією (1 ст. Л.).
Подавайте готові перці "тако" з ложкою гуакамоле і тертим сиром. Смачного!