Гарячий салат зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте здивувати своїх гостей цікавим блюдом, приготувавши теплий салат зі свинини, макаронів, квасолі і перепелиних яєць. Дуже ситне і насичене блюдо, яке замінює собою гарнір. Рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування гарячого салату зі свининою. У цій страві присутній дуже вдале кулінарне поєднання: свинина з макаронами і квасолею + яйця перепела. Салат виходить висококалорійним, так що відкиньте убік забобони і насолоджуйтеся. Вдалого приготування!
- Свинина - 300 грам
- Макарони - 300 грам
- Квасоля консервована - 1/2 штуки (баночка)
- Яйця перепелині - 3 штуки (зварені круто)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Базилік сушений - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Поставте варитися макарони. Паралельно нарізаємо шматочками свинину, обсмажуємо її на рослинній олії в чаші мультиварки. Готуємо в режимі "жарка" 15 хвилин, помішуючи лопаткою.
Додайте до м'яса зварені макарони і спеції, перемішайте.
Влийте воду так, щоб вона покрила макарони. Готуйте в режимі "плов" 40 хвилин.
Додайте до макаронів і м'яса квасоля, перемішайте.
Наріжте часточками зварені і очищені перепелині яйця.
Перекладіть блюдо в салатницю, прикрасьте яйцями. Смачного!