Гарячий бутерброд зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами відмінний рецепт смачного і ситного бутерброда з ароматними скибочками м'яса, Котрий, впевнена, сподобається кожному. Родзинка бутерброда в оригінальному соусі, яким поливається сам бутерброд.
При всіх своїх перевагах, цей бутерброд має єдиний недолік - його не можна взяти з собою в дорогу або на прогулянку, оскільки весь соус розтечеться і бутерброд перетвориться в кашу. Але є вихід - зробити окремо бутерброд і взяти в невелику ємність соус - і перед самим вживанням полити бутерброд соусом в необхідній кількості. А далі читайте рецепт, як приготувати гарячий бутерброд зі свининою.
- Свинина - 400 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Ковбаса - 200 грам
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Духовку розігрійте до 180 градусів.
За допомогою гострого ножа зробіть глибокі надрізи в м'ясі і вкладіть в них шматочки часнику.
Натріть м'ясо сіллю, перцем і чебрецем, покладіть в невелику форму для запікання. Під м'ясо покладіть кілька лаврових листочків. Надішліть м'ясо в духовку на 25-35 хвилин, залежно від товщини м'яса.
Натріть м'ясо сіллю, перцем і чебрецем, покладіть в невелику форму для запікання. Під м'ясо покладіть кілька лаврових листочків. Надішліть м'ясо в духовку на 25-35 хвилин, залежно від товщини м'яса.
Тим часом приготуйте соус. У каструлі змішайте молоко і воду, поставте на вогонь і нагрійте, але не киплячі аргументів. Дрібно поріжте ковбасу і додайте в каструлю. Потім
Надберіте невелику кількість рідини і розведіть в ній борошно, сіль і перець. Вірний
Отриману масу в каструлю і, постійно помішуючи, доведіть до кипіння.
Надберіте невелику кількість рідини і розведіть в ній борошно, сіль і перець. Вірний
Отриману масу в каструлю і, постійно помішуючи, доведіть до кипіння.
Варіть на повільному вогні до загусання соусу. В кінці додайте сметану і перемішайте.
Тим часом приготувалося м'ясо. Дайте йому злегка охолонути.
Поріжте м'ясо та тонкі скибочки.
Хліб для гарячого бутерброда можна використовувати будь-який. Цього разу я взяла булочку і розрізала навпіл. На нижню частину поклала скибочки м'яса і полила соусом. Такий бутерброд можна накривати зверху хлібом, а можна і не накривати.
Смачного!