Гарячий бутерброд з чатні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.
Дуже насичений, апетитний і вельми корисний варіант бутербродики на сніданок або як перекус хочу запропонувати вам на замітку. Сподіваюся, рецепт буде вам до смаку. Рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати гарячий бутерброд з чатні і овочами. Якщо любите індійську кухню, обов'язково спробуйте повторити рецепт в домашніх умовах. Використовувати в начинку можна будь-які овочі, які є в холодильнику. Картоплю можна замінити відвареної буряком, наприклад, або морквою.
- Listyya koriandra - 1 Склянка
- Чат масала - 1/2 чайних ложки
- Зелений чилі - 1-2 штук
- Вода - 1-2 чайних ложок (по необхідності)
- Хліб - 8-10 скибочок
- Картопля - 1-2 штук (відварений в мундирі)
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Для початку займемося приготуванням чатні. З'єднайте листя коріандру, чат масала, чилі.
2. Подрібніть все до однорідності, при необхідності додавши трохи водички.
3. Вимийте, обсушити і наріжте свіжі овочі, очистіть і наріжте відварені.
4. Все скибочки хліба змастіть чуточкой вершкового масла. Половину намажте чатні.
5. А далі - викладайте овочі.
6. І при бажанні додайте трохи солі або спецій.
7. Накрийте скибочкою хліба зверху і відправте в Бутербродниці.
8. Смажте пару хвилин до рум'яної скоринки.
9. Смачненький гарячий бутерброд з чатні готовий.
Смачного!
Смачного!