Гарячий бутерброд з чатні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже насичений, апетитний і вельми корисний варіант бутербродики на сніданок або як перекус хочу запропонувати вам на замітку. Сподіваюся, рецепт буде вам до смаку. Рекомендую спробувати!
Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати гарячий бутерброд з чатні і овочами. Якщо любите індійську кухню, обов'язково спробуйте повторити рецепт в домашніх умовах. Використовувати в начинку можна будь-які овочі, які є в холодильнику. Картоплю можна замінити відвареної буряком, наприклад, або морквою.
- Listyya koriandra - 1 Склянка
- Чат масала - 1/2 чайних ложки
- Зелений чилі - 1-2 штук
- Вода - 1-2 чайних ложок (по необхідності)
- Хліб - 8-10 скибочок
- Картопля - 1-2 штук (відварений в мундирі)
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Для початку займемося приготуванням чатні. З'єднайте листя коріандру, чат масала, чилі.
2. Подрібніть все до однорідності, при необхідності додавши трохи водички.
3. Вимийте, обсушити і наріжте свіжі овочі, очистіть і наріжте відварені.
4. Все скибочки хліба змастіть чуточкой вершкового масла. Половину намажте чатні.
5. А далі - викладайте овочі.
6. І при бажанні додайте трохи солі або спецій.
7. Накрийте скибочкою хліба зверху і відправте в Бутербродниці.
8. Смажте пару хвилин до рум'яної скоринки.
9. Смачненький гарячий бутерброд з чатні готовий.
Смачного!
Смачного!