Гарячий бутерброд з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий бутерброд з фаршем змусить вас переглянути ваші погляди на примітивні і не дуже смачні бутерброди. Гарячий бутерброд з фаршем - це витвори кулінарного мистецтва!
Багато з нас звикли називати бутербродом шматок хліба з скибкою ковбаси і, якщо пощастить, сиру. Я ж намагаюся ставитися до бутербродів як до повноцінного страви і готувати їх відповідно. Тому і народжуються на світ такі оригінальні і дійсно смачні бутерброди, як гарячий бутерброд з фаршем. Звичайно, приготувати його складніше, ніж горезвісний бутерброд з ковбасою і сиром, але і результат - незрівнянний.
- Вершкове масло - 75 грам
- Цибулина - 1 штука
- Фарш яловичий - 300 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Вустерширський соус - - За смаком
- Сир швейцарський - 8 скибочок
- Житній хліб - 8 скибочок
Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями.
Розтоплюємо в сковороді столову ложку вершкового масла.
Обсмажуємо цибулю до м'якості на середньому вогні.
Фарш солимо, перчим, приправляем вустерширського соусом, замішуємо рукою.
Формуємо з фаршу котлетки округлої форми, як для гамбургера.
Обсмажуємо котлету до впевненої скоринки з одного боку…
Перевертаємо, обсмажуємо з іншого боку до готовності.
У вершковому маслі злегка обсмажуємо шматочки житнього хліба.
Викладаємо на скибочку хліба скибочку сиру, далі - котлету і трохи цибулі.
Зверху - ще шматочок сиру і скибочку хліба.
Обсмажуємо бутерброд з обох сторін до золотистої скоринки хліба.
Готовий бутерброд розрізаємо навпіл і подаємо в гарячому вигляді. Смачного!