Рецепт Діп з сиром, беконом і зеленню фото

Діп з сиром, беконом і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Бекон, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Соуси

Густий соус, що - відмінна ідея закуски для великої і маленької компанії. Один цікавий, смачний і нескладний варіант я якраз поспішаю вам запропонувати. Впевнена, вам і вашим гостям сподобається.

Покажу приголомшливу ідею, як приготувати дип з сиром, беконом і зеленню з запеченим часником. Ця закуска, до речі, чудово зберігається в холодильнику до 3 днів, її просто потрібно буде повторно поставити в духовку на кілька хвилин, так що не бійтеся відразу робити багато. Дуже зручно використовувати невеликі порційні формочки, але якщо таких немає, беріть відразу одну велику. Подавати такий дип можна з овочами або чіпсами, наприклад.

  • Голівка часнику - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Бекон - 4-5 скибочок
  • Крем-сир - 250 грам
  • Сметана або натуральний йогурт - 1/3 склянки
  • Майонез - 1/4 склянки
  • Тертий пармезан - 1/3 склянки(+ 1/2 склянки)
  • Сіль і перець - За смаком
діп з сиром, беконом і зеленню - фото крок 1
1. Якщо час дозволяє, обов'язково запечіть часник. Для цього зріжте акуратно верх. Посоліть і поперчіть трохи, збризніть рослинним маслом. Викладіть у жароміцних форму, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 40. Якщо ні, можна взяти і свіжий.
діп з сиром, беконом і зеленню - фото крок 2
2. На сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Зніміть і викладіть туди ж шпинат на пару хвилин.
діп з сиром, беконом і зеленню - фото крок 3
3. Крем-сир збийте до однорідності з майонезом і сметаною. Додайте подрібнений бекон, шпинат і сир, сіль, перець, запечений часник за смаком.
діп з сиром, беконом і зеленню - фото крок 4
4. Розкладіть по формах, присипте тертим сиром і відправте в духовку. Запікайте близько 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Ось такий апетитний дип з сиром, беконом і зеленню вийшов. Пригощайтеся!

Схожі рецепти