Діп з сиром, беконом і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Густий соус, що - відмінна ідея закуски для великої і маленької компанії. Один цікавий, смачний і нескладний варіант я якраз поспішаю вам запропонувати. Впевнена, вам і вашим гостям сподобається.
Покажу приголомшливу ідею, як приготувати дип з сиром, беконом і зеленню з запеченим часником. Ця закуска, до речі, чудово зберігається в холодильнику до 3 днів, її просто потрібно буде повторно поставити в духовку на кілька хвилин, так що не бійтеся відразу робити багато. Дуже зручно використовувати невеликі порційні формочки, але якщо таких немає, беріть відразу одну велику. Подавати такий дип можна з овочами або чіпсами, наприклад.
- Голівка часнику - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Бекон - 4-5 скибочок
- Крем-сир - 250 грам
- Сметана або натуральний йогурт - 1/3 склянки
- Майонез - 1/4 склянки
- Тертий пармезан - 1/3 склянки(+ 1/2 склянки)
- Сіль і перець - За смаком
1. Якщо час дозволяє, обов'язково запечіть часник. Для цього зріжте акуратно верх. Посоліть і поперчіть трохи, збризніть рослинним маслом. Викладіть у жароміцних форму, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 40. Якщо ні, можна взяти і свіжий.
2. На сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Зніміть і викладіть туди ж шпинат на пару хвилин.
3. Крем-сир збийте до однорідності з майонезом і сметаною. Додайте подрібнений бекон, шпинат і сир, сіль, перець, запечений часник за смаком.
4. Розкладіть по формах, присипте тертим сиром і відправте в духовку. Запікайте близько 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Ось такий апетитний дип з сиром, беконом і зеленню вийшов. Пригощайтеся!
Ось такий апетитний дип з сиром, беконом і зеленню вийшов. Пригощайтеся!