Рецепт Чилі з квасолею фото

Чилі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам поринути в мексиканську кухню і відтворити в домашніх умовах одну з безперечних родзинок. Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати чилі з квасолею. Раджу спробувати!

Опис приготування:

Всього за півгодини ви зможете зробити ситне, апетитне і пікантне блюдо. Кількість спецій зазначено умовно, рекомендую додавати потроху, орієнтуючись на власний смак. Використовувати консервовані томати дуже зручно, але якщо під рукою є свіжі, можете взяти і їх.

  • Фарш із яловичини - 800 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Консервовані томати - 800 грам
  • Консервована квасоля - 800 грам
  • Чилі - 1.5-2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
чилі з квасолею - фото крок 1
1. У каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло. Викладіть фарш і подрібнену цибулю. Додайте чорний перець. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, до румяности.
чилі з квасолею - фото крок 2
2. Підготуйте спеції.
чилі з квасолею - фото крок 3
3. Викладіть до м'яса спеції, квасоля і томати. Акуратно перемішайте і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до середнього і залиште хвилин на 20.
чилі з квасолею - фото крок 4
4. Наш чилі з квасолею в домашніх умовах готовий до подачі. Смачного!

Схожі рецепти