Чилі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам поринути в мексиканську кухню і відтворити в домашніх умовах одну з безперечних родзинок. Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати чилі з квасолею. Раджу спробувати!
Всього за півгодини ви зможете зробити ситне, апетитне і пікантне блюдо. Кількість спецій зазначено умовно, рекомендую додавати потроху, орієнтуючись на власний смак. Використовувати консервовані томати дуже зручно, але якщо під рукою є свіжі, можете взяти і їх.
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Цибулина - 1 штука
- Консервовані томати - 800 грам
- Консервована квасоля - 800 грам
- Чилі - 1.5-2 чайних ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. У каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло. Викладіть фарш і подрібнену цибулю. Додайте чорний перець. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи, до румяности.
2. Підготуйте спеції.
3. Викладіть до м'яса спеції, квасоля і томати. Акуратно перемішайте і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до середнього і залиште хвилин на 20.
4. Наш чилі з квасолею в домашніх умовах готовий до подачі. Смачного!