Рецепт Курка з чилі і квасолею фото

Курка з чилі і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі, Птах, Курка
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Чудове блюдо мексиканської кухні. Якщо ви любите погостріше - обов'язково приготуйте курку з перцем чилі і квасолею.

Пікантне мексиканське блюдо можна легко приготувати на власній кухні. Перчики, цибуля і часник дрібно поріжте і обсмажте на вершковому маслі. Коли вони стануть м'якими - додайте чилі і кмин. Потім додайте борошно, бульйон і молоко, доведіть до кипіння. Коду соус закипить, викладіть в нього томатну пасту, порізану варену курку, квасоля і кукурудзу. Додати сіль, перемішайте і готуйте під кришкою протягом 50 хвилин. На стіл подайте зі сметаною і зеленню. Смачного!

  • Куряче філе - 700 грам
  • Кукурудза - 240 грам
  • Вершкове масло - 45 грам
  • Квасоля червона у власному соку - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Перець болгарський зелений - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 3 склянки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Чилі порошок - 4 чайних ложки
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
курка з чилі і квасолею - фото крок 1
Подрібніть болгарський перець, гострий перець, цибуля і часник. Курятину відваріть і поріжте на шматочки, а рідина з квасолі злийте і промийте її водою.
курка з чилі і квасолею - фото крок 2
У глибокій сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому порізані овочі. Коли вони стануть м'якими, додайте чилі і кмин.
курка з чилі і квасолею - фото крок 3
Потім додайте борошно і добре перемішайте.
курка з чилі і квасолею - фото крок 4
Через хвилину влийте бульйон і молоко, доведіть до кипіння і додайте томатну пасту.
курка з чилі і квасолею - фото крок 5
Потім викладіть в соус квасолю і курку, перемішайте.
курка з чилі і квасолею - фото крок 6
І останній інгредієнт - кукурудза. Додайте її в блюдо, ще раз перемішайте, посоліть і накрийте кришкою.
курка з чилі і квасолею - фото крок 7
Варіть протягом 50 хвилин на середньому вогні під кришкою. На стіл подайте зі сметаною і зеленню.

Схожі рецепти