Курка на грилі з лаймом і чилі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся на пікнік і хочете посмажити курочку? Вашій увазі хочу запропонувати приголомшливий варіант пікантного, насиченого, апетитного і нескладного маринаду. Погляньте, бути може, вам сподобається.
Ділюся ідеєю, як приготувати курку на грилі з лаймом і чилі. Цей варіант відмінно підійде не тільки для грудки, як в даному випадку, але і для крилець або гомілок, наприклад. Кількість перцю залежить від ваших смакових уподобань, зовсім необов'язково робити маринад сильно гострим. Лайм чудово відтіняє смак птиці та поєднується з іншими інгредієнтами.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (чилі, паприка, часник, цибуля і т.Д.)
1. У невелику мисочку вичавіть сік лайма і додайте олію.
2. Влийте оцет, додайте подрібнену зелень, сіль і спеції.
3. Ретельно перемішайте маринад. Грудку вимийте і висушіть.
4. Залийте курку маринадом і залиште на півгодинки мінімум.
5. Курка на грилі з лаймом і чилі смажиться досить швидко. Близько 4-5 хвилин з одного боку.
6. І приблизно стільки ж з другої. Смачного!