Рецепт Курка на грилі з лаймом і чилі фото

Курка на грилі з лаймом і чилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Фрукти , Курка
ПП рецепти
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи збираєтеся на пікнік і хочете посмажити курочку? Вашій увазі хочу запропонувати приголомшливий варіант пікантного, насиченого, апетитного і нескладного маринаду. Погляньте, бути може, вам сподобається.

Опис приготування:

Ділюся ідеєю, як приготувати курку на грилі з лаймом і чилі. Цей варіант відмінно підійде не тільки для грудки, як в даному випадку, але і для крилець або гомілок, наприклад. Кількість перцю залежить від ваших смакових уподобань, зовсім необов'язково робити маринад сильно гострим. Лайм чудово відтіняє смак птиці та поєднується з іншими інгредієнтами.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Вапно - 1 штука
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (чилі, паприка, часник, цибуля і т.Д.)
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 1
1. У невелику мисочку вичавіть сік лайма і додайте олію.
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 2
2. Влийте оцет, додайте подрібнену зелень, сіль і спеції.
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 3
3. Ретельно перемішайте маринад. Грудку вимийте і висушіть.
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 4
4. Залийте курку маринадом і залиште на півгодинки мінімум.
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 5
5. Курка на грилі з лаймом і чилі смажиться досить швидко. Близько 4-5 хвилин з одного боку.
курка на грилі з лаймом і чилі - фото крок 6
6. І приблизно стільки ж з другої. Смачного!

Схожі рецепти