Курка-чилі
(покроковий рецепт з фото)
Курка-чилі - це смачне ароматне блюдо з курки. Воно просто і швидко готується, а як гарнір чудово підійде відварний рис або макарони. Кількість перцю чилі ви можете коригувати.
Курка-чилі - це блюдо для тих, хто без розуму від гострої і пікантною їжі. Хоча, якщо прибрати деякі інгредієнти, можна зробити блюдо не таким «гарячим». Порадуйте себе і близьких смачною вечерею! Здивуйте коханих своїми кулінарними здібностями! Таке просте в приготуванні блюдо виглядає ошатно і дуже апетитно! Гостренький соус в поєднанні з найніжнішої курочкою нікого не залишить байдужим!
- Курка - 1 кілограм
- Чилі - 9 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Кардамон - 3 штуки
- Гвоздика - 4 штуки
- Обкладинка - 1 штука
- Аніс - 1 штука
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
- Листя карі - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте курку на невеликі шматочки, протріть їх оцтом і сіллю. Потім промийте м'ясо під проточною водою в друшляку.
2. Об'єднайте м'ясо з подрібненим імбиром, анісом, kardamonom, koriandrom,
Корицею, листям каррі і оцтом в одній глибокій мисці.
Корицею, листям каррі і оцтом в одній глибокій мисці.
3. Помістіть м'ясну суміш в сковороду і обсмажте м'ясо до м'якості.
4. Нагрійте в сковороді кокосове масло, помістіть туди насіння гірчиці, листя каррі, подрібнену цибулю і часник.
5. Додайте в сковороду подрібнені помідори і протушкувати їх протягом 5 хвилин.
6. Потім додайте болгарський перець і трохи води, щоб протушкувати перець 5 хвилин.
7. Змішайте гостру суміш з м'ясом і готуйте ще п'ять хвилин на середньому вогні.