Рецепт Курка-чилі фото

Курка-чилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Курка-чилі - це смачне ароматне блюдо з курки. Воно просто і швидко готується, а як гарнір чудово підійде відварний рис або макарони. Кількість перцю чилі ви можете коригувати.

Опис приготування:

Курка-чилі - це блюдо для тих, хто без розуму від гострої і пікантною їжі. Хоча, якщо прибрати деякі інгредієнти, можна зробити блюдо не таким «гарячим». Порадуйте себе і близьких смачною вечерею! Здивуйте коханих своїми кулінарними здібностями! Таке просте в приготуванні блюдо виглядає ошатно і дуже апетитно! Гостренький соус в поєднанні з найніжнішої курочкою нікого не залишить байдужим!

  • Курка - 1 кілограм
  • Чилі - 9 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Кардамон - 3 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Обкладинка - 1 штука
  • Аніс - 1 штука
  • Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
  • Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
  • Листя карі - 4 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
курка-чилі - фото крок 1
1. Наріжте курку на невеликі шматочки, протріть їх оцтом і сіллю. Потім промийте м'ясо під проточною водою в друшляку.
курка-чилі - фото крок 2
2. Об'єднайте м'ясо з подрібненим імбиром, анісом, kardamonom, koriandrom,
Корицею, листям каррі і оцтом в одній глибокій мисці.
курка-чилі - фото крок 3
3. Помістіть м'ясну суміш в сковороду і обсмажте м'ясо до м'якості.
курка-чилі - фото крок 4
4. Нагрійте в сковороді кокосове масло, помістіть туди насіння гірчиці, листя каррі, подрібнену цибулю і часник.
курка-чилі - фото крок 5
5. Додайте в сковороду подрібнені помідори і протушкувати їх протягом 5 хвилин.
курка-чилі - фото крок 6
6. Потім додайте болгарський перець і трохи води, щоб протушкувати перець 5 хвилин.
курка-чилі - фото крок 7
7. Змішайте гостру суміш з м'ясом і готуйте ще п'ять хвилин на середньому вогні.

Схожі рецепти