Суп чилі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний рецепт пікантного і ситного супу. Спробуйте рецепт, як приготувати суп чилі з квасолею. Яскраве, красиве і цікаве блюдо. Покроковий рецепт з фотографіями допоможе вам в приготуванні!
До складу цієї страви входить безліч інгредієнтів, завдяки чому суп виходить насиченим і пряним. Це відмінна альтернатива звичного борщу. Овочі в рецепті можна замінювати іншими, і фарш можна брати будь-який. Спробуйте приготувати, і ви не розчаруєтеся!
- Фарш свинячо-яловичий - 0, 7 кілограма
- Помідор - 3 штуки
- Перець зелений - 1 штука
- Чилі - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Консервована квасоля - 0, 8 кілограма
- Бульйон яловичий - 0, 5 L
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Сир - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Перш за все беремо всі інгредієнти для приготування цього супу.
2. Зелений перець і чилі миємо й нарізаємо дрібними шматочками, цибулину моєму і теж нарізаємо дрібно. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо овочі.
3. Помідори миємо, робимо хрестові надрізи на кожному. Заливаємо їх окропом і залишаємо на 1-2 хвилини, потім зливаємо воду і очищаємо шкірку.
4. Каструлю, в якій будемо варити суп, ставимо на вогонь. Наливаємо в неї трохи рослинного масла, закидаємо фарш. Обсмажуємо його, весь час розминаючи виделкою. К готовому фаршу добавляем томатную пасту.
5. Пересипаємо до фаршу обсмажені овочі. Перемішуємо, ставимо каструлю на вогонь.
6. Вливаємо яловичий бульйон і доводимо суп до кипіння, варимо все близько двадцяти хвилин.
7. Квасоля відкидаємо на сито, щоб пішла зайва волога. Через 20 хвилин додаємо стекла квасоля.
8. Перемішуємо суп, варимо його ще 5-10 хвилин, після чого солимо і перчимо до смаку. Для подачі в тарілку насипаємо трохи тертого сиру. Наливаємо суп і насолоджуємося його смаком.