Рецепт Суп чилі з квасолею фото

Суп чилі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Фарш
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний рецепт пікантного і ситного супу. Спробуйте рецепт, як приготувати суп чилі з квасолею. Яскраве, красиве і цікаве блюдо. Покроковий рецепт з фотографіями допоможе вам в приготуванні!

Опис приготування:

До складу цієї страви входить безліч інгредієнтів, завдяки чому суп виходить насиченим і пряним. Це відмінна альтернатива звичного борщу. Овочі в рецепті можна замінювати іншими, і фарш можна брати будь-який. Спробуйте приготувати, і ви не розчаруєтеся!

  • Фарш свинячо-яловичий - 0, 7 кілограма
  • Помідор - 3 штуки
  • Перець зелений - 1 штука
  • Чилі - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Консервована квасоля - 0, 8 кілограма
  • Бульйон яловичий - 0, 5 L
  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Сир - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
суп чилі з квасолею - фото крок 1
1. Перш за все беремо всі інгредієнти для приготування цього супу.
суп чилі з квасолею - фото крок 2
2. Зелений перець і чилі миємо й нарізаємо дрібними шматочками, цибулину моєму і теж нарізаємо дрібно. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо овочі.
суп чилі з квасолею - фото крок 3
3. Помідори миємо, робимо хрестові надрізи на кожному. Заливаємо їх окропом і залишаємо на 1-2 хвилини, потім зливаємо воду і очищаємо шкірку.
суп чилі з квасолею - фото крок 4
4. Каструлю, в якій будемо варити суп, ставимо на вогонь. Наливаємо в неї трохи рослинного масла, закидаємо фарш. Обсмажуємо його, весь час розминаючи виделкою. К готовому фаршу добавляем томатную пасту.
суп чилі з квасолею - фото крок 5
5. Пересипаємо до фаршу обсмажені овочі. Перемішуємо, ставимо каструлю на вогонь.
суп чилі з квасолею - фото крок 6
6. Вливаємо яловичий бульйон і доводимо суп до кипіння, варимо все близько двадцяти хвилин.
суп чилі з квасолею - фото крок 7
7. Квасоля відкидаємо на сито, щоб пішла зайва волога. Через 20 хвилин додаємо стекла квасоля.
суп чилі з квасолею - фото крок 8
8. Перемішуємо суп, варимо його ще 5-10 хвилин, після чого солимо і перчимо до смаку. Для подачі в тарілку насипаємо трохи тертого сиру. Наливаємо суп і насолоджуємося його смаком.

Схожі рецепти