Рецепт Суп чилі фото

Суп чилі
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Фарш , Чилі
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп чилі - дуже цікаве мексиканське блюдо, яке відрізняється особливою густостью, гостротою і цікавим зовнішнім виглядом. Суп готується з фаршу, квасолі і томатної пасти протягом години.

Опис приготування:

Рецепт супу чилі я знайшла в кулінарній книзі кошлатих років. Цей мексиканський суп виявився настільки смачний, що я стала готувати його дуже-дуже часто. Що стосується самого смаку супу чилі - він виходить досить гострий, але в той же час наваристий. Добре відчувається, що це все-таки м'ясний суп. Як приготувати суп чилі? легко - особливо з покроковим рецептом з фото! Як їсти суп чилі? Із задоволенням Читайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся!

  • Фарш - 500 грам (нежирний)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чилі перець - 2 штуки
  • Мелений тмин - 2 чайних ложки
  • Мелений перець - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Консервовані помідори - 1 штука (банку)
  • Томатна паста - 700 мілілітрів
  • Консервована квасоля - 1 штука (банку)
  • Сир - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Какао - 1 Чайна ложка
суп чилі - фото крок 1
Фарш обсмажуємо в маслі прям в каструлі.
суп чилі - фото крок 2
Добре його розминаємо, щоб не утворилося великих грудочок.
суп чилі - фото крок 3
Очищаємо і промиваємо овочі.
суп чилі - фото крок 4
Цибулю дрібно рубаємо.
суп чилі - фото крок 5
Обсмажуємо його на сковорідці, потім додаємо дрібно нарізаний перець чилі.
суп чилі - фото крок 6
Додаємо мелений тмин, перець, сіль, подрібнений часник і трохи тушкуємо.
суп чилі - фото крок 7
Потім зажарку перекладаємо до фаршу в каструлю, кладемо помідори і заливаємо томатною пастою. Додаємо води. Ставимо на середній вогонь, прикриваємо кришкою і варимо близько 45 хвилин.
суп чилі - фото крок 8
Після того як відведений час для варіння пройшло, додаємо цукор, сіль. Додаємо банку консервованої квасолі. Кладемо ложечку какао. Додаємо ще води і готуємо на слабкому вогні ще близько 15 хвилин. Подаємо суп чилі з тертим сиром і білим хлібом.
суп чилі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти