Суп чилі
(покроковий рецепт з фото)
Суп чилі - дуже цікаве мексиканське блюдо, яке відрізняється особливою густостью, гостротою і цікавим зовнішнім виглядом. Суп готується з фаршу, квасолі і томатної пасти протягом години.
Рецепт супу чилі я знайшла в кулінарній книзі кошлатих років. Цей мексиканський суп виявився настільки смачний, що я стала готувати його дуже-дуже часто. Що стосується самого смаку супу чилі - він виходить досить гострий, але в той же час наваристий. Добре відчувається, що це все-таки м'ясний суп. Як приготувати суп чилі? легко - особливо з покроковим рецептом з фото! Як їсти суп чилі? Із задоволенням Читайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся!
- Фарш - 500 грам (нежирний)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чилі перець - 2 штуки
- Мелений тмин - 2 чайних ложки
- Мелений перець - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Консервовані помідори - 1 штука (банку)
- Томатна паста - 700 мілілітрів
- Консервована квасоля - 1 штука (банку)
- Сир - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Какао - 1 Чайна ложка
Фарш обсмажуємо в маслі прям в каструлі.
Добре його розминаємо, щоб не утворилося великих грудочок.
Очищаємо і промиваємо овочі.
Цибулю дрібно рубаємо.
Обсмажуємо його на сковорідці, потім додаємо дрібно нарізаний перець чилі.
Додаємо мелений тмин, перець, сіль, подрібнений часник і трохи тушкуємо.
Потім зажарку перекладаємо до фаршу в каструлю, кладемо помідори і заливаємо томатною пастою. Додаємо води. Ставимо на середній вогонь, прикриваємо кришкою і варимо близько 45 хвилин.
Після того як відведений час для варіння пройшло, додаємо цукор, сіль. Додаємо банку консервованої квасолі. Кладемо ложечку какао. Додаємо ще води і готуємо на слабкому вогні ще близько 15 хвилин. Подаємо суп чилі з тертим сиром і білим хлібом.
Смачного!