Суп з зеленого чилі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
- Цибулина - 1 штука (бажано велика)
- Часник - 4-5 зубчиків
- Селера - 2 штуки
- Зелені чилі - 2-3 штук
- Оливкова олія - 2 склянки
- Помідори - 380 грам
- Картопля - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
По перше, наріжте цибулю, як показано на малюнку зліва. Потім подрібніть 4-5 зубчиків часнику, селера і нарізати картоплю разом з чилі.
Поставте каструлю на плиту і включіть слабкий вогонь. У каструлю покладіть - оливкова олія, порізану цибулю, селера і часник. Закрийте кришкою.
Далі додайте чилі і нарізані помідори і картоплю. Залиште ще на 15-20 хвилин під кришкою. Готово тоді, коли буде виглядати приблизно як на зображенні зліва.
Тепер додайте курячий бульйон і сіль. Залиште на слабкому вогні ще на 30 хвилин. Після цього суп готовий.