Рецепт Салат з цукіні, печериць і зеленого горошку фото

Салат з цукіні, печериць і зеленого горошку
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Бобові, Гриби, Печериці, Горох, Цукіні
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Сьогодні пропоную приготувати цікавий салат з цукіні, печериць і зеленого горошку з лаймовою заправкою. На смак він виходить легким, вишуканим, хоча готується дуже просто.

Докладніше, як приготувати салат з цукіні, печериць і зеленого горошку, я розповім нижче. Замість лайма можна взяти звичайний лимон, а мигдальні пелюстки замінити на волоські або кедрові горіхи. За бажанням в салат можна ще додати оливки або маслини. Ідеально його подавати перед основною стравою на вечерю. Якщо хочете спробувати щось новеньке, беріть мій рецепт на замітку!

  • Cukini - 1 штука
  • Печериці - 120 грам (консервовані)
  • Зелений горошок - 120 грам (консервований)
  • Вапно - 1/2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Білий винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Мигдальні пелюстки - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Топінамбур сироп - 1 Чайна ложка
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 2
Кабачок наріжте за допомогою терки для корейської моркви на тонкі смуги. Перекладіть в миску з холодною водою.
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 3
Для соусу натріть цедру лайма і зубчик часнику. Додайте оливкову олію, білий винний оцет і сироп топінамбура. З лайма вичавіть сік. Посоліть і поперчіть за смаком.
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 4
Замаринуйте горошок і печериці в соусі на півгодини.
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 5
Викладіть гриби і горошок в тарілку, додайте смуги з цукіні, перемішайте. Зверху прикрасьте зеленню, мигдальними пелюстками і горщиком.
салат з цукіні, печериць і зеленого горошку - фото крок 6
Салат готовий, смачного!

Схожі рецепти