Салат із зеленого горошку і свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Салати - це мій коник. А так як зараз ще і пора овочів, то вони присутні на столі майже постійно. Свіже доповнення до основної страви і гарніру ніколи не завадить! сподіваюся, ви згодні.
Тому беріть ручку і записуйте, як приготувати салат з зеленого горошку і свіжої капусти. Тут присутні тільки овочі зі сметаною або олійною заправкою. Блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою і любить все натуральне. З цим впорається навіть дитина! Адже всього лише потрібно все нашаткувати і змішати разом.
- Білокачанна капуста - 100 грам
- Горошок консервований - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Сметана або рослинне масло - За смаком
Капусту помийте і дрібно наріжте. Обімніть її руками, додайте сіль.
Перець і огірок помийте і наріжте соломкою. Якщо ви знаєте, що огірки можуть гірчити, попередньо очистіть їх від шкірки.
Тепер змішайте всі овочі в салатник, додайте горошок. Заправте сметаною чи олією на ваш смак. Смачного!