Салат зі свіжої капусти і зеленого горошку
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий хрусткий і корисний салат. Читайте, як приготувати салат зі свіжої капусти і зеленого горошку, і сповняйтеся здоров'ям без шкоди для фігури. Він підходить до будь-яких страв і м'яса.
Для більшої користі при приготуванні цього салату краще використовувати свіжий або заморожений горошок. Щоб розморозити горох, залийте його ненадовго окропом.
Їжте із задоволенням і не бійтеся за свою фігуру!
- Капуста - 1 кілограм
- Зелений горошок - 2 склянки
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Білий оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль і чорний перець - За смаком
1. Підготуйте і промийте всі овочі. Обробити капусту, видаліть плодоніжки і дрібно наріжте.
2. Дрібно наріжте зелену цибулю. Огірки порізати тонкими півкільцями. Складіть все нарізані овочі в глибокий посуд і додайте зелений горошок.
3. Заправте салат оливковою олією, яблучним і білим оцтом. Приправити сіллю і poperčite. Перемішувати салат потрібно безпосередньо перед подачею, інакше овочі випустять занадто багато соку.