Рецепт Салат зі свіжої капусти і зеленого горошку фото

Салат зі свіжої капусти і зеленого горошку
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.

Дуже легкий хрусткий і корисний салат. Читайте, як приготувати салат зі свіжої капусти і зеленого горошку, і сповняйтеся здоров'ям без шкоди для фігури. Він підходить до будь-яких страв і м'яса.

Опис приготування:

Для більшої користі при приготуванні цього салату краще використовувати свіжий або заморожений горошок. Щоб розморозити горох, залийте його ненадовго окропом.

Їжте із задоволенням і не бійтеся за свою фігуру!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Зелений горошок - 2 склянки
  • Огірок - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Білий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і чорний перець - За смаком
салат зі свіжої капусти і зеленого горошку - фото крок 1
1. Підготуйте і промийте всі овочі. Обробити капусту, видаліть плодоніжки і дрібно наріжте.
салат зі свіжої капусти і зеленого горошку - фото крок 2
2. Дрібно наріжте зелену цибулю. Огірки порізати тонкими півкільцями. Складіть все нарізані овочі в глибокий посуд і додайте зелений горошок.
салат зі свіжої капусти і зеленого горошку - фото крок 3
3. Заправте салат оливковою олією, яблучним і білим оцтом. Приправити сіллю і poperčite. Перемішувати салат потрібно безпосередньо перед подачею, інакше овочі випустять занадто багато соку.

Схожі рецепти