Рецепт Чермула фото

Чермула
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Спеції , Прянощі , Приправи , Рослинна олія
Рецепти без шкоди
На швидку руку
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Чермула - яскравий соус з насиченим пряним ароматом і смаком. В основному такий соус використовують як маринад для риби, м'яса і овочів. Готується він швидко і просто!

Опис приготування:

Східний маринад"Чермула" - Саме те, що потрібно для створення ароматного пряного страви з риби або м'яса. Готується він за лічені хвилини з підручних спецій і прянощів. До речі, замість свіжого часнику ви можете використовувати мелений сушений, а також додавати і інші прянощі за смаком: kurkumu, каррі і т.Д.

  • Паприка - 1 Чайна ложка (мелена)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний гострий перець - 2 щіпки (мелений)
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 3 щіпки
  • Braai - 4-5 штук (гілочок)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
чермула - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
чермула - фото крок 2
Очистіть часникові зубчики від лушпиння, промийте у воді і подрібніть, всипте нарізку в ємність блендера або подрібнювача. Додайте сіль.
чермула - фото крок 3
Всипте кумін, мелену солодку паприку, гострий червоний перець (мелений), мелений чорний перець, мелений коріандр.
чермула - фото крок 4
Пробийте все в блендері або в измельчителе практично до крихти.
чермула - фото крок 5
Промийте гілочки кінзи і обсушити їх паперовими серветками. Зачекайте, поки в чаші осяде ароматна пил і відкрийте кришку. Нарвіть руками кінзу і викладіть в чашу. Ще раз подрібніть.
чермула - фото крок 6
Висипати вміст ємності в піалу або глибоку тарілку, влийте рослинне масло і лимонний сік, ретельно перемішайте.
чермула - фото крок 7
Соус-маринад"Чермула" повністю готовий! Маринують в ньому рибу, м'ясо або овочі протягом 2-6 годин.

Схожі рецепти