Тушковане м'ясо

Тушковане м'ясо
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Папрікаш - це гаряча страва угорської кухні, яке прийнято робити на основі курячого м'яса з додаванням овочів. Всі інгредієнти гасяться в соусі, і стають м'якими і соковитими. виходить смачно!

опис приготування:

Я здивована, що дізналася про це рецепті абсолютно недавно, і не розумію, чому він не популярний. Незважаючи на свою простоту, смак виходить оригінальним. Та й виглядає все дуже красиво. Тому я із задоволенням поділюся з вами ідеєю, як приготувати папрікаш. Замість курки добре підійде індичка.

  • Оливкова олія— 150 мілілітрів
  • крем— 125 мілілітрів
  • яблуко кисле— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 3 штуки
  • Болгарський перець— 4 штуки
  • помідор— 4 штуки
  • Куряча грудка— 2 штуки
  • паприка— 2 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • петрушка— 0,5 пучка
  • сіль— За смаком
тушковане м'ясо - фото крок 1 Курку наріжте середніми шматочками. Потім обсмажте її в гарячому маслі близько 10 хвилин до рум'яного кольору.

тушковане м'ясо - фото крок 2 В цей час дрібно наріжте цибулю. Обсмажте його окремо в новій порції масла протягом 3-х хвилин.

тушковане м'ясо - фото крок 3 Потім до цибулі додайте перець кубиками. Смажте овочі разом 5 хвилин.

тушковане м'ясо - фото крок 4 Далі всипте борошно і паприку. Все перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.

тушковане м'ясо - фото крок 5 Потім наріжте кубиками яблука і помідори. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин, помішуючи.

тушковане м'ясо - фото крок 6 Після цього додайте сметану. блюдо перемішайте. Потім додайте курку і ще раз перемішайте. Під кришкою тушкуйте блюдо 3 хвилини.

тушковане м'ясо - фото крок 7 В кінці в паприкаш додайте нашатковану петрушку. Смачного!

Схожі рецепти

Домашнє тушковане м'ясо

Домашнє тушковане м'ясо

Розповім про рецепт неймовірно смачного м'яса, просто пальчики оближеш. Такого м'яса ви не пробували ніде, Запевнюю вас. Вам обов'язково сподобається рецепт, як приготувати домашнє тушковане м'ясо. опис приготування: Запасіться терпінням і часом для приготування цієї страви. Чим довше воно буд...

читати далі
М'ясо кози, тушковане у вині

М'ясо кози, тушковане у вині

Перед вами рецепт вишуканого, але в той же час дуже простого в приготуванні страви. Порадуйте себе смачним, ароматним, делікатесним м'ясом кози. Часу на приготування піде дуже мало. опис приготування: Як приготувати м'ясо кози, тушковане у вині? 1. М'ясо кози поріжте на великі шматки, посоліть...

читати далі
М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі

М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі

Ніколи не буде зайвим дізнатися новий рецепт приготування соусу до м'яса, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі, ніжне й ароматне! опис приготування: м'ясо, приготоване за цим рецептом, стане головним блюдом вашого столу. Ніжна...

читати далі
М'ясо, тушковане з грибами в сметані

М'ясо, тушковане з грибами в сметані

Чудове м'ясну страву до обіднього столу або на вечерю. Свинина гаситься з грибами і спеціями в сметані. Блюдо виходить дуже ніжним і м'яким, з прекрасним ароматом і смаковими якостями! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого з грибами в сметані. Для цієї ст...

читати далі
М'ясо, тушковане з грибами

М'ясо, тушковане з грибами

На обід і навіть вечеря м'ясо, тушковане з грибами, підійде просто ідеально! До нього можна приготувати будь-який гарнір, і тоді вийде повноцінний обід для всієї родини. М'ясо беріть будь на ваш смак. опис приготування: Це відмінне блюдо, яким можна побалувати велику сім'ю. таке м'ясо, тушкова...

читати далі