Рецепт Тушковане м'ясо фото

Тушковане м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Болгарський перець , Спеції , Прянощі , Приправи , Куряча грудка , Паприка
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Папрікаш - це гаряча страва угорської кухні, яке прийнято робити на основі курячого м'яса з додаванням овочів. Всі інгредієнти гасяться в соусі, і стають м'якими і соковитими. Виходить смачно!

Опис приготування:

Я здивована, що дізналася про це рецепті абсолютно недавно, і не розумію, чому він не популярний. Незважаючи на свою простоту, смак виходить оригінальним. Та й виглядає все дуже красиво. Тому я із задоволенням поділюся з вами ідеєю, як приготувати папрікаш. Замість курки добре підійде індичка.

  • Оливкова олія - 150 мілілітрів
  • Крем - 125 мілілітрів
  • Яблуко кисле - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Болгарський перець - 4 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
тушковане м'ясо - фото крок 1
Курку наріжте середніми шматочками. Потім обсмажте її в гарячому маслі близько 10 хвилин до рум'яного кольору.
тушковане м'ясо - фото крок 2
В цей час дрібно наріжте цибулю. Обсмажте його окремо в новій порції масла протягом 3-х хвилин.
тушковане м'ясо - фото крок 3
Потім до цибулі додайте перець кубиками. Смажте овочі разом 5 хвилин.
тушковане м'ясо - фото крок 4
Далі всипте борошно і паприку. Все перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
тушковане м'ясо - фото крок 5
Потім наріжте кубиками яблука і помідори. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин, помішуючи.
тушковане м'ясо - фото крок 6
Після цього додайте сметану. Блюдо перемішайте. Потім додайте курку і ще раз перемішайте. Під кришкою тушкуйте блюдо 3 хвилини.
тушковане м'ясо - фото крок 7
В кінці в паприкаш додайте нашатковану петрушку. Смачного!

Схожі рецепти