Тушковане м'ясо
(покроковий рецепт з фото)
Папрікаш - це гаряча страва угорської кухні, яке прийнято робити на основі курячого м'яса з додаванням овочів. Всі інгредієнти гасяться в соусі, і стають м'якими і соковитими. Виходить смачно!
Я здивована, що дізналася про це рецепті абсолютно недавно, і не розумію, чому він не популярний. Незважаючи на свою простоту, смак виходить оригінальним. Та й виглядає все дуже красиво. Тому я із задоволенням поділюся з вами ідеєю, як приготувати папрікаш. Замість курки добре підійде індичка.
- Оливкова олія - 150 мілілітрів
- Крем - 125 мілілітрів
- Яблуко кисле - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Болгарський перець - 4 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Куряча грудка - 2 штуки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Курку наріжте середніми шматочками. Потім обсмажте її в гарячому маслі близько 10 хвилин до рум'яного кольору.
В цей час дрібно наріжте цибулю. Обсмажте його окремо в новій порції масла протягом 3-х хвилин.
Потім до цибулі додайте перець кубиками. Смажте овочі разом 5 хвилин.
Далі всипте борошно і паприку. Все перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
Потім наріжте кубиками яблука і помідори. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин, помішуючи.
Після цього додайте сметану. Блюдо перемішайте. Потім додайте курку і ще раз перемішайте. Під кришкою тушкуйте блюдо 3 хвилини.
В кінці в паприкаш додайте нашатковану петрушку. Смачного!