Рецепт Chakhan фото

Chakhan
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Мал , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Chakhan - блюдо японського походження. У своєму роді це варіант плову, тільки з шинкою. До речі, японці для приготування цієї страви використовують вчорашній рис. Давайте і ми приготуємо!

Опис приготування:

Цей рецепт - знахідка для тих, хто не любить довго возитися на кухні. Все гранично швидко і просто. Чи впорається навіть починаюча господиня.

  • Мал - 120 грам (сухий)
  • Шинка - 120 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком (для подачі)
  • Кетчуп - За смаком (для подачі)
Chakhan - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Chakhan - фото крок 2
Рис промийте, всипте в 0, 5 літра окропу і варіть до готовності.
Chakhan - фото крок 3
Готовий рис відкиньте на друшляк, промийте. Перекладіть в глибоку чашу.
Chakhan - фото крок 4
Моркву натріть на крупній тертці. Лук наріжте дрібними кубиками.
Chakhan - фото крок 5
Підсмажте овочі на малому вогні, в невеликій кількості рослинного масла до м'якого стану.
Chakhan - фото крок 6
У мисці з'єднайте яйця з сіллю і злегка збийте виделкою.
Chakhan - фото крок 7
На великому вогні, в невеликій кількості рослинного масла, підсмажте омлет, постійно перемішуючи, не даючи йому зажаритися.
Chakhan - фото крок 8
Обсмажені цибулю, морква і омлет додайте до рису.
Chakhan - фото крок 9
Шинку наріжте соломкою.
Chakhan - фото крок 10
Обсмажте шинку на сильному вогні кілька хвилин.
Chakhan - фото крок 11
Додайте шинку і нарізану зелену цибулю до рису.
Chakhan - фото крок 12
Добре перемішайте вміст чаші.
Chakhan - фото крок 13
ЛАХА подайте з кетчупом і соєвим соусом. Смачного!

Схожі рецепти