Брокколі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний рецепт гарніру або легкого самостійного блюда - брокколі з квасолею. Готуємо!
Такий простий рецепт я випадково винайшла в ході кулінарних експериментів. Вийшло дуже і дуже смачно, тому тепер поспішаю поділитися цим рецептом з вами. Блюдо це можна використовувати як корисний гарнір до м'яса, або як самостійне дієтичне і вегетаріанське блюдо. Ну що, читайте, як приготувати брокколі з квасолею в домашніх умовах!
1. Попередньо замочену на 12 годин квасолю відваріть до готовності (можна використовувати консервовану квасолю, тоді варити її не потрібно).
2. Брокколі помийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді (варіть приблизно 7-10 хвилин). Воду злийте.
3. У сковороді нагрійте оливкову олію, викладіть квасоля і брокколі, приправити сіллю, додайте чилі і ваші улюблені спеції. Тушіте 2-4 хвилини.
Тепер ви знаєте, як приготувати квасоля з брокколі. Смачного!
- Брокколі - 600 грам
- Квасоля - 200 грам
- Чилі порошок - 1 щіпка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
1. Попередньо замочену на 12 годин квасолю відваріть до готовності (можна використовувати консервовану квасолю, тоді варити її не потрібно).
2. Брокколі помийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді (варіть приблизно 7-10 хвилин). Воду злийте.
3. У сковороді нагрійте оливкову олію, викладіть квасоля і брокколі, приправити сіллю, додайте чилі і ваші улюблені спеції. Тушіте 2-4 хвилини.
Тепер ви знаєте, як приготувати квасоля з брокколі. Смачного!