Рецепт Баранина з стручками квасолі і яйцем фото

Баранина з стручками квасолі і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Яйця, Баранина, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Баранина з стручками квасолі і яйцем - просте блюдо, яке легко приготувати до обіднього столу або на вечерю. Квасоля гаситься з луком, а потім обсмажується з м'ясним філе і яйцем. Рекомендую!

Як приготувати баранину з стручками квасолі і яйцем? Все дуже просто! Попередньо размораживаем квасоля, потім тушкуємо її в курячому бульйоні зі спеціями. Обсмажуємо баранину, потім перекладаємо її до квасолі, і додавши яйце доводимо страву до готовності. Хай щастить!

  • Баранина - 500 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Квасоля стручкова - 1 кілограм
  • Розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бульйон курячий - 1-2 штук(cherpachka)
баранина з стручками квасолі і яйцем - фото крок 1
Бараняче філе нарізаємо порційними шматочками, присипаємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин. Стручкову квасолю размораживаем, промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
баранина з стручками квасолі і яйцем - фото крок 2
Викладаємо квасоля в глибокий сотейник, заливаємо курячим бульйоном. Готуємо до закипання, після чого додаємо подрібнену цибулю. Тушкуємо на повільному вогні 25-30 хвилин, додавши спеції. Постійно помішувати.
баранина з стручками квасолі і яйцем - фото крок 3
Паралельно обсмажуємо баранину до золотистої скоринки. Перекладаємо м'ясо до квасолі, вбиваємо яйце. Перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.
баранина з стручками квасолі і яйцем - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти