Баранина з стручками квасолі і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Баранина з стручками квасолі і яйцем - просте блюдо, яке легко приготувати до обіднього столу або на вечерю. Квасоля гаситься з луком, а потім обсмажується з м'ясним філе і яйцем. Рекомендую!
Як приготувати баранину з стручками квасолі і яйцем? Все дуже просто! Попередньо размораживаем квасоля, потім тушкуємо її в курячому бульйоні зі спеціями. Обсмажуємо баранину, потім перекладаємо її до квасолі, і додавши яйце доводимо страву до готовності. Хай щастить!
- Баранина - 500 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Квасоля стручкова - 1 кілограм
- Розмарин - 2 Ст. Ложки
- Яйце - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Бульйон курячий - 1-2 штук(cherpachka)
Бараняче філе нарізаємо порційними шматочками, присипаємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин. Стручкову квасолю размораживаем, промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
Викладаємо квасоля в глибокий сотейник, заливаємо курячим бульйоном. Готуємо до закипання, після чого додаємо подрібнену цибулю. Тушкуємо на повільному вогні 25-30 хвилин, додавши спеції. Постійно помішувати.
Паралельно обсмажуємо баранину до золотистої скоринки. Перекладаємо м'ясо до квасолі, вбиваємо яйце. Перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.
Смачного!