Рецепт Биточки з квасолі фото

Биточки з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Цибуля
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Навіть якщо квасоля не частий гість на вашому столі, це блюдо вам точно сподобається. Биточки виходять дуже смачними, а готуються на подив просто.

Для різноманітності раціону можна приготувати биточки з квасолі. Квасоля - відмінний, багатий вітамінами продукт.

Биточки з квасолі готуйте так:

1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.

2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.

3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.

4. З отриманої маси сформуйте биточки.

5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.

6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.

Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.

Смачного!

  • Квасоля - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
Для різноманітності раціону можна приготувати биточки з квасолі. Квасоля - відмінний, багатий вітамінами продукт.

Биточки з квасолі готуйте так:

1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.

2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.

3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.

4. З отриманої маси сформуйте биточки.

5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.

6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.

Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти