Биточки з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо квасоля не частий гість на вашому столі, це блюдо вам точно сподобається. Биточки виходять дуже смачними, а готуються на подив просто.
Для різноманітності раціону можна приготувати биточки з квасолі. Квасоля - відмінний, багатий вітамінами продукт.
Биточки з квасолі готуйте так:
1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.
2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.
3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.
4. З отриманої маси сформуйте биточки.
5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.
6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.
Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.
Смачного!
- Квасоля - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Пучок кінзи - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Биточки з квасолі готуйте так:
1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.
2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.
3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.
4. З отриманої маси сформуйте биточки.
5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.
6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.
Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.
Смачного!