Рецепт Биточки з квасолі фото

Биточки з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Цибуля
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Навіть якщо квасоля не частий гість на вашому столі, це блюдо вам точно сподобається. Биточки виходять дуже смачними, а готуються на подив просто.

Опис приготування:

Для різноманітності раціону можна приготувати биточки з квасолі. Квасоля - відмінний, багатий вітамінами продукт.

Биточки з квасолі готуйте так:

1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.

2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.

3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.

4. З отриманої маси сформуйте биточки.

5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.

6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.

Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.

Смачного!

  • Квасоля - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
Для різноманітності раціону можна приготувати биточки з квасолі. Квасоля - відмінний, багатий вітамінами продукт.

Биточки з квасолі готуйте так:

1. Відваріть квасоля до готовності. Квасоля слід попередньо замочити, можна, можливо - на ніч. А потім варити до м'якості. Якщо у вас немає часу возитися з квасолею, то замініть її консервованої.

2. Подрібніть цибулю і часник, сир потріть на тертці.

3. Покладіть квасоля, цибуля, часник і сир в блендер і подрібніть в однорідну масу.

4. З отриманої маси сформуйте биточки.

5. Злегка збийте яйце і підготуйте панірувальні сухарі. Кожен биток умочуйте в яйце, потім в сухарі і обсмажуйте з двох сторін на суміші вершкового і оливкового масел. Смажте биточки хвилин 10-12.

6. Готові битки викладіть на паперовий рушник і дайте стекти зайвому жиру. Потім посипте подрібненою зеленню.

Подавайте на стіл з листям салату і сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти