Рецепт Лобіо із стручкової квасолі з яйцем фото

Лобіо із стручкової квасолі з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Цікавий рецепт - лобіо із стручкової квасолі з яйцем в домашніх умовах. Завдяки яйцям і свіжим помідорам це блюдо можна урізноманітнити, поліпшивши смак і аромат.

Лобіо можна готувати по-різному. На цей раз я вирішила спробувати урізноманітнити блюдо яйцем і помідорами. Принцип приготування закуски залишається тим же. При подачі документів не забудьте прикрасити зеленню, а під час приготування до смаку додайте грузинські приправи.

  • Фасоль стручковая - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Вода або бульйон - 20 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Топлене масло - За смаком
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 1
1. Прості і доступні продукти нам будуть потрібні для приготування цієї страви.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 2
2. Ретельно відбираємо і чистимо квасоля. Приберіть все грубі кінчики і зачистите спаржу. Залийте її водою або бульйоном і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 3
3. Додаємо через 10 хвилин нарізаний дрібно цибулю. Солимо і перчимо до смаку, додаємо приправи. Дуже добре з таким блюдом поєднуються приправи для грузинських страв.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 4
4. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуйте.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 5
5. Через 5 хвилин додайте топлене масло і перемішайте квасоля.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 6
6. Поки гаситься наша квасоля, шаткуємо кубиками помідори. Тушкуємо спаржу разом з овочами до готовності.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 7
7. Беремо 2-3 яйця і збиваємо. Це можна зробити звичайною виделкою або вінчиком.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 8
8. Заливаємо яєчної масою квасоля з овочами, tusim, постійно перемішуючи. Потім накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 9
9. Про готовність страви скаже повністю википів бульйон. Я зазвичай готую лобіо із стручкової квасолі з яйцем в домашніх умовах в сковороді.
лобіо із стручкової квасолі з яйцем - фото крок 10
10. Ось так виглядає готове блюдо. При подачі прикрасьте його зеленню петрушки і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти