Лобіо із стручкової квасолі з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт - лобіо із стручкової квасолі з яйцем в домашніх умовах. Завдяки яйцям і свіжим помідорам це блюдо можна урізноманітнити, поліпшивши смак і аромат.
Лобіо можна готувати по-різному. На цей раз я вирішила спробувати урізноманітнити блюдо яйцем і помідорами. Принцип приготування закуски залишається тим же. При подачі документів не забудьте прикрасити зеленню, а під час приготування до смаку додайте грузинські приправи.
- Фасоль стручковая - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Вода або бульйон - 20 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Топлене масло - За смаком
1. Прості і доступні продукти нам будуть потрібні для приготування цієї страви.
2. Ретельно відбираємо і чистимо квасоля. Приберіть все грубі кінчики і зачистите спаржу. Залийте її водою або бульйоном і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні.
3. Додаємо через 10 хвилин нарізаний дрібно цибулю. Солимо і перчимо до смаку, додаємо приправи. Дуже добре з таким блюдом поєднуються приправи для грузинських страв.
4. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуйте.
5. Через 5 хвилин додайте топлене масло і перемішайте квасоля.
6. Поки гаситься наша квасоля, шаткуємо кубиками помідори. Тушкуємо спаржу разом з овочами до готовності.
7. Беремо 2-3 яйця і збиваємо. Це можна зробити звичайною виделкою або вінчиком.
8. Заливаємо яєчної масою квасоля з овочами, tusim, постійно перемішуючи. Потім накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
9. Про готовність страви скаже повністю википів бульйон. Я зазвичай готую лобіо із стручкової квасолі з яйцем в домашніх умовах в сковороді.
10. Ось так виглядає готове блюдо. При подачі прикрасьте його зеленню петрушки і насолоджуйтеся!