Рецепт Лобіо із стручкової квасолі в мультиварці фото

Лобіо із стручкової квасолі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Неймовірно смачна страва, яке вважається пісним. Приготувати його можна з легкістю в мультиварці. Подавати його можна як гарнір і як основне блюдо - на ваш погляд.

Лобіо із стручкової квасолі можна приготувати різними способами. Один з найшвидших - застосування мультиварки. Завдяки такій сучасній техніці, процес приготування будь-якого кулінарного шедевра скорочується в рази. Родзинкою лобіо стануть волоські горіхи, які привнесуть особливої ​​пікантності страві.

  • Спаржева квасоля - 1 кілограм
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець гострий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 1
1. Лобіо може бути гарніром, основною стравою або закускою. Готувати його просто, головне - правильно зробити основний інгредієнт - спаржу. З неї і почнемо. Отже, очищаємо стручкову квасолю, моєму, відрізаємо непотрібні частини і ставимо на вогонь воду.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 2
2. Нарізавши спаржу, відправляємо її в окріп. Воду слід трохи підсолити.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 3
3. Паралельно ставимо окріп, куди будемо опускати помідори. Це робиться для того, щоб з них легко знялася шкірка.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 4
4. Знявши шкірку, нарізаємо томати кубиками. Якщо немає часу возитися з шкіркою, помідори можна залишити як є.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 5
5. Нарізаємо цибулю і відправляємо його смажитися в ємність мультиварки.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 6
6. У блендері подрібнюємо волоські горіхи. Саме вони додадуть цікавий і пікантний аромат лобіо.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 7
7. До цибулі відправляємо помідори і видавлений часник. Через 5 хвилин смаження додаємо подрібнені горіхи і смажимо до готовності.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 8
8. В самому кінці додайте дрібно нарізаний гострий перець. Найкраще брати "вогник" . Використовуйте його на смак.
лобіо із стручкової квасолі в мультиварці - фото крок 9
9. Готову квасолю промиваємо через друшляк, а коли всі овочі будуть готові, вводимо її. Заливаємо декількома мультістаканамі води або бульйону і вибираємо режим "гасіння" . Не забудьте додати грузинські приправи - вони зроблять блюдо більш пікантним. Подаємо до столу порційно або в салатниці (якщо готувалося лобіо із стручкової квасолі в мультиварці в домашніх умовах до святкового столу).

Схожі рецепти