Рецепт Лобіо із стручкової квасолі фото

Лобіо із стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Навесні всім нам хочеться легших і свіжих страв. Для любителів грузинської кухні і не тільки пропоную цей нескладний рецепт лобіо із стручкової квасолі - Ви зможете порадувати себе і своїх друзів.

Опис приготування:

Хто сказав, що лобіо потрібно готувати суто з червоною або білої квасолі? лобі - це взагалі квасоля, значить і для страви можна використовувати будь-яку квасоля. Якщо ви любите, щоб було ситніше, раджу взяти одне яйце. Для приготування лобіо із стручкової квасолі можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю. Обов'язково додайте побільше спецій - хмелі-сунелі і інші грузинські прянощі)

  • Стручковая фасоль - 600 грам
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 2
Квасоля помийте і наріжте на середні шматочки. Варіть хвилин 10-12.
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 3
Тим часом, дрібно ріжемо часник, цибуля і Kinzu.
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 4
Відварну квасоля обсмажуємо з цибулею.
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 5
Окремо змішайте яйце, кінзу і часник.
лобіо із стручкової квасолі - фото крок 6
Також додайте в суміш спеції і потім залийте нею Вашу квасоля на сковороді. Обсмажте ще кілька хвилин. Подаємо наше лобіо із стручкової квасолі гарячим, можна прикрасити зеленню. Смачного)

Схожі рецепти