Лобіо із стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Навесні всім нам хочеться легших і свіжих страв. Для любителів грузинської кухні і не тільки пропоную цей нескладний рецепт лобіо із стручкової квасолі - Ви зможете порадувати себе і своїх друзів.
Хто сказав, що лобіо потрібно готувати суто з червоною або білої квасолі? лобі - це взагалі квасоля, значить і для страви можна використовувати будь-яку квасоля. Якщо ви любите, щоб було ситніше, раджу взяти одне яйце. Для приготування лобіо із стручкової квасолі можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю. Обов'язково додайте побільше спецій - хмелі-сунелі і інші грузинські прянощі)
- Стручковая фасоль - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Квасоля помийте і наріжте на середні шматочки. Варіть хвилин 10-12.
Тим часом, дрібно ріжемо часник, цибуля і Kinzu.
Відварну квасоля обсмажуємо з цибулею.
Окремо змішайте яйце, кінзу і часник.
Також додайте в суміш спеції і потім залийте нею Вашу квасоля на сковороді. Обсмажте ще кілька хвилин. Подаємо наше лобіо із стручкової квасолі гарячим, можна прикрасити зеленню. Смачного)