Рецепт Гарнір з стручкової квасолі фото

Гарнір з стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Бобові , Квасоля , Сир , Фета
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Квасоля багата на рослинний білок і клітковину, і, якщо її правильно приготувати, то вона збереже максимум користі. Також залишиться легкий хрускіт і красивий колір. Саме так і вийшло в рецепті.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати гарнір з стручкової квасолі. Він підійде під стейк, запечене м'ясо, курячу грудку в різних видах, рибне філе з духовки і для деяких інших гарячих страв. А вегетаріанці можуть додати просто рис. Смак буде трохи кислим, а додаткову нотку дасть м'який сир.

  • Стручковая фасоль замороженная - 500 грам
  • Фета - 30 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
гарнір з стручкової квасолі - фото крок 1
1. Закип'ятіть велику кількість води. Додайте в неї квасоля. Варіть протягом 4 хвилин.
гарнір з стручкової квасолі - фото крок 2
2. Потім з квасолі злийте воду через друшляк. Промойте стручки.
гарнір з стручкової квасолі - фото крок 3
3. Після цього підігрійте масло у великій сковороді. Обсмажте в ньому квасоля 2, 5 хвилини, пару раз її перевернувши. В кінці влийте сік, додайте сіль і перець. Перемішайте.
гарнір з стручкової квасолі - фото крок 4
4. Подавайте гарнір, покришивши зверху сир. Смачного!

Схожі рецепти