Гарнір з стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля багата на рослинний білок і клітковину, і, якщо її правильно приготувати, то вона збереже максимум користі. Також залишиться легкий хрускіт і красивий колір. Саме так і вийшло в рецепті.
Ознайомтеся з тим, як приготувати гарнір з стручкової квасолі. Він підійде під стейк, запечене м'ясо, курячу грудку в різних видах, рибне філе з духовки і для деяких інших гарячих страв. А вегетаріанці можуть додати просто рис. Смак буде трохи кислим, а додаткову нотку дасть м'який сир.
- Стручковая фасоль замороженная - 500 грам
- Фета - 30 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Закип'ятіть велику кількість води. Додайте в неї квасоля. Варіть протягом 4 хвилин.
2. Потім з квасолі злийте воду через друшляк. Промойте стручки.
3. Після цього підігрійте масло у великій сковороді. Обсмажте в ньому квасоля 2, 5 хвилини, пару раз її перевернувши. В кінці влийте сік, додайте сіль і перець. Перемішайте.
4. Подавайте гарнір, покришивши зверху сир. Смачного!