Лобіо з квасолі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути прекрасніше, ніж соковита квасоля, приготована в мультиварці? Ця страва - відмінний варіант для вечері або обіду. Дивимося простий рецепт лобіо з квасолі в мультиварці і готуємо!
Всі ми вже звикли до такого зручності як мультиварка: закинув всі потрібні інгредієнти, виставив час і гуляй вільно) Спробую показати як улюблене нами блюдо - грузинське лобіо - можна цікаво обіграти за допомогою мультиварки. Бобові взагалі відомі своїми корисними якостями, а завдяки мультиварці квасоля стане ще м'якше. Для приготування лобіо з квасолі в мультиварці раджу традиційно використовувати червону суху квасолю.
- Червона квасоля - 300 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Пучок кінзи - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Перець чилі - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Мультиварка може бути будь-який, модель не має значення.
Раджу попередньо замочити квасолю на 6-7 годин.
Сам процес готування: спочатку відваріть в чаші при температурі 120 З квасоля (воду після варіння злийте, але не викидайте). Потім в режимі випічка обсмажуємо в маслі цибулю. Додаємо туди ж томатну пасту, подрібнений помідор, горіхи, зелень, часник і перець. Через 5 хвилин викладаємо в чашу квасоля і заливаємо відваром. Готуємо ще 10 хвилин. Подаємо гарячим. Смачного)