Баранина (Корейська) з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Запала мені в душу одна бараняча корейка з прилавка. Стояли, довго дивилися один на одного і вона перемогла, а її придбала. Ділюся секретами смачного її приготування!
М'ясо виходить ніжним, соковитим і апетитним. А головна перевага такого рецепта, що не потрібно стояти над плитою кілька годин. Це, не побоюся цього слова, святкове блюдо буде прикрашати ваш стіл вже через пів години. Зробіть таке блюдо у себе вдома і ви не пошкодуєте, це дуже смачно!
- Бараняча корейка - 500 грам
- Картовель - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1
Підготуйте інгредієнти.
2
В окремій ємності змішайте оливкова олія, роздавлений часник, розмарин, сіль і перець. Все перемішайте і відставте в сторону.
3
Картопля очистіть і крупно наріжте.
4
М'ясо промийте і просушіть паперовим рушником.
5
Розріжте корейку на шматочки по ребрах і відправте смажитися на розігріту сковороду до рум'яної скоринки з обох сторін. Після того, як переклали обсмажену баранину на тарілку - і виробляти сіль за смаком.
6
У тому ж маслі, де смажилася баранина, обсмажте картоплю.
7
Навпаки рядка інвестувати картопля, а зверху корейку і полийте ароматним маслом, яке до цього часу вже настоялося. Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
8
Якщо при натисканні на м'ясо не виділяється кров, - можна діставати і сервірувати баранячу корейку на блюдо.
9
Смачного!