Рецепт Аджика корейська на зиму фото

Аджика корейська на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Болгарський перець , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре , Для птахів , До м'яса , Соуси на зиму , Томатний соус , Часниковий соус
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Таємниця корейської приправи в спеціях і вдалому поєднанні інгредієнтів. Ми часто шукаємо таку приправу в магазинах, хоча приготувати аджику корейську на зиму в домашніх умовах дуже легко.

Опис приготування:

Аджику люблять у багатьох країнах і скрізь готують її по-різному. В даному рецепті немає помідорів, а соус робиться тільки на основі перцю і чеснока.В Гостроту і кількість регулюйте самі і пробуйте на смак перед вживанням.

  • Часник - 15 зубчиків
  • Перець гострий - 600 грам
  • Перець болгарський - 400 грам
  • Приправи - За смаком
аджика корейська на зиму - фото крок 1
1. Приголомшливий рецепт аджики, яка готується швидко і є відмінним соусом до м'ясних страв.
аджика корейська на зиму - фото крок 2
2. Чистимо всі овочі і нарізаємо. Порада - скористайтеся рукавичками і марлевою пов'язкою, щоб щоб не обпектися. Нарізаємо перець часточками і чистимо часник - всі овочі готуємо для м'ясорубки.
аджика корейська на зиму - фото крок 3
3. Пропускаємо через м'ясорубку всі продукти і додаємо приправи. При необхідності можна прогнати і вдруге, щоб маса вийшла однорідною.
аджика корейська на зиму - фото крок 4
4. В кінці додаємо сіль і все перемішуємо. Бажано спробувати на сіль і довести до смаку.
аджика корейська на зиму - фото крок 5
5. Ось така маса виходить. Варимо аджику після закипання близько двадцяти-тридцяти хвилин на слабкому вогні. При бажанні можна додати зелень петрушки і коріандр. Тепер відправляємо її по стерилізованих банках, закочує і відправляємо в холодне місце.
аджика корейська на зиму - фото крок 6
6. Аджика корейська на зиму в домашніх умовах виходить дуже гострою і неймовірно смачною.

Схожі рецепти