Аджика корейська на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Таємниця корейської приправи в спеціях і вдалому поєднанні інгредієнтів. Ми часто шукаємо таку приправу в магазинах, хоча приготувати аджику корейську на зиму в домашніх умовах дуже легко.
Аджику люблять у багатьох країнах і скрізь готують її по-різному. В даному рецепті немає помідорів, а соус робиться тільки на основі перцю і чеснока.В Гостроту і кількість регулюйте самі і пробуйте на смак перед вживанням.
- Часник - 15 зубчиків
- Перець гострий - 600 грам
- Перець болгарський - 400 грам
- Приправи - За смаком
1. Приголомшливий рецепт аджики, яка готується швидко і є відмінним соусом до м'ясних страв.
2. Чистимо всі овочі і нарізаємо. Порада - скористайтеся рукавичками і марлевою пов'язкою, щоб щоб не обпектися. Нарізаємо перець часточками і чистимо часник - всі овочі готуємо для м'ясорубки.
3. Пропускаємо через м'ясорубку всі продукти і додаємо приправи. При необхідності можна прогнати і вдруге, щоб маса вийшла однорідною.
4. В кінці додаємо сіль і все перемішуємо. Бажано спробувати на сіль і довести до смаку.
5. Ось така маса виходить. Варимо аджику після закипання близько двадцяти-тридцяти хвилин на слабкому вогні. При бажанні можна додати зелень петрушки і коріандр. Тепер відправляємо її по стерилізованих банках, закочує і відправляємо в холодне місце.
6. Аджика корейська на зиму в домашніх умовах виходить дуже гострою і неймовірно смачною.