Рецепт Корейська капуста «кимчи» фото

Корейська капуста «кимчи»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати корейську капусту"Кимчи" . Що це? Це традиційне блюдо азіатської кухні, яке зуміє підкорити вашу сім'ю і ваших гостей буквально з першого шматочка.

Опис приготування:

Дивно смачна закуска, якої точно можна здивувати гостей вашого будинку. Можете бути впевнені, що раніше ні ви, ні ваші рідні не пробували щось подібне. Особливо в зиязикай період року ця закуска піде на ура і зуміє витіснити звичну квашену капусту. Не бійтеся пробувати нове і відкривати для себе інші смакові горизонти!


  • Пекінська капуста - 1500 грам
  • Сіль - 200 грам
  • Морква, dajkon - по 150 Грам
  • Часник, цибуля зелена - по 50 Грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Імбир - 15 грам
  • Schnitt повідомив AFP цибулю - 50 грам
  • Рисове борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Рибний соус - 50 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Червоний перець чилі - 4 Ст. Ложки
1
Пекінську капусту необхідно промити, потім зрізати знизу ніжку качана, надрізати і розірвати руками навпіл. Посередині половинок робимо великий надріз. Тепер її необхідно гарненько промочити в воді (30 хвилин). Ретельно солимо промочений капусту, після чого готуємо заправку.
2
Для цього змішуємо рисове борошно з водою і ставимо на вогонь в сотейнику. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки суміш закипить, в неї необхідно буде додати цукор. Перемішуємо і відставляємо суміш.
Нарізаємо цибулю шніт, Зелена цибуля, морква тонкою соломкою, а ріпчаста цибуля разом з часником подрібнюємо в блендері. Заправку і рибний соус додаємо до овочів, туди ж додаємо червоний перець чилі. Ретельно все перемішуємо, щоб рівномірно розподілити заправку по овочах.
3
Капусту знову промиваємо від солі під водою, після чого її необхідно віджати. Маринуємо капусту в заправці з овочів, укладаємо в банку і гарненько трамбуємо. Ми залишаємо на добу в теплому місці, після цього вона готова до вживання. Смачного!

Схожі рецепти