Кимчи з білокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кимчи є корейський салат, який готують з білокачанної або пекінської капусти. Він відрізняється великою кількістю спецій і гостротою смаку. Такий салатик стане відмінною закускою під гаряче.
Дуже смачною виходить капуста, якщо її приготувати з корейського рецептом. Ви можете додати замість аджики рубаний перець чилі, улюблені трави і спеції. Оцет також можна замінити на свіжовичавлений лимонний сік. Щоб дізнатися, як приготувати кимчи з білокачанної капусти, просто прочитайте цей рецепт.
- Капуста білокачанна - 600 грам
- Аджика домашня - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
З капустини зніміть верхні листки. Потім наріжте її на тонкі смужки. Найзручніше це робити за допомогою терки або кухонного комбайна зі спеціальними насадками.
Перекладіть капусту у велику миску, злегка її присолите. Пам'ятайте капусту руками, щоб вона пустила сік. Потім додайте в неї гостру аджику, цукор і влийте оцет.
Дуже ретельно перемішайте всі інгредієнти, попередньо додавши в капусту пару столових ложок окропу. Утрамбуйте все так, щоб маринад покривав всі інгредієнти.
Накрийте миску кришкою і залиште капусту маринуватися на ніч при кімнатній температурі. Потім перекладіть її в скляну ємність і зберігайте в холодильнику.