Рецепт Котлети з білокачанної капусти фото

Котлети з білокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Крупи, Манька, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Нещодавно я дізналася, як приготувати котлети з білокачанної капусти з додаванням манної крупи. Такі котлети дійсно варті того, щоб їх приготувати: соковите, ароматне і ніжне гаряче блюдо.

Котлети не обов'язково повинні містити м'ясо або фарш, щоб бути смачними і ситними, і цей рецепт - відмінне тому доказ! Основою для таких котлет служить відварна і подрібнена білокачанна капуста, змішана з манкою і спеціями. Саме манка скріплює майбутні котлети, і куркума, коріандр і подрібнена зелень додають їм апетитним аромат. Обов'язково використовуйте панірувальні сухарі або борошно для панірування, щоб котлети краще тримали форму.

  • Білокачанна капуста - 1300 грам
  • Манна крупа - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
котлети з білокачанної капусти - фото крок 1
1. Для капустяного фаршу наріжте капусту великими шматками, викладіть в киплячу несолону воду і варіть 25 хвилин. Відварну капусту викладіть в блендер, додайте яйця і рослинна олія.
котлети з білокачанної капусти - фото крок 2
2. Подрібніть на найбільшій швидкості, додайте манну крупу, сіль, kurkumu, мелений коріандр і подрібнену зелень. Добре перемішайте.
котлети з білокачанної капусти - фото крок 3
3. Сформуйте котлети, обваляйте їх в паніровці і обсмажте на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Викладіть котлети на паперовий рушник. Смачного!

Схожі рецепти