Котлети з білокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я дізналася, як приготувати котлети з білокачанної капусти з додаванням манної крупи. Такі котлети дійсно варті того, щоб їх приготувати: соковите, ароматне і ніжне гаряче блюдо.
Котлети не обов'язково повинні містити м'ясо або фарш, щоб бути смачними і ситними, і цей рецепт - відмінне тому доказ! Основою для таких котлет служить відварна і подрібнена білокачанна капуста, змішана з манкою і спеціями. Саме манка скріплює майбутні котлети, і куркума, коріандр і подрібнена зелень додають їм апетитним аромат. Обов'язково використовуйте панірувальні сухарі або борошно для панірування, щоб котлети краще тримали форму.
- Білокачанна капуста - 1300 грам
- Манна крупа - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
1. Для капустяного фаршу наріжте капусту великими шматками, викладіть в киплячу несолону воду і варіть 25 хвилин. Відварну капусту викладіть в блендер, додайте яйця і рослинна олія.
2. Подрібніть на найбільшій швидкості, додайте манну крупу, сіль, kurkumu, мелений коріандр і подрібнену зелень. Добре перемішайте.
3. Сформуйте котлети, обваляйте їх в паніровці і обсмажте на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Викладіть котлети на паперовий рушник. Смачного!