Рецепт Котлети з капусти білокачанної фото

Котлети з капусти білокачанної
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Цибуля , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ще наші предки в Великий Піст готували такі котлети. Але навіть якщо ви не дотримуєтеся пост - таке блюдо не завадить тим, хто скидає вагу (чи навпаки, не хоче набирати зайві кілограми).

Опис приготування:

Капустяні котлети готуйте так: проваріть капусту протягом 10 хвилин, потім пропустіть її через м'ясорубку. Відіжміть зайву рідину, додайте цибулю, часник, зелень, борошно, манку, сіль і спеції. Добре перемішайте, сформуйте з фаршу котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з двох сторін на маслі на середньо-високому вогні до золотистої скоринки. Смачного!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Крупа манна - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
котлети з капусти білокачанної - фото крок 1
Капусту поріжте на великі шматки і проваріть в солоній воді протягом 10 хвилин.
котлети з капусти білокачанної - фото крок 2
Потім пропустіть капусту через м'ясорубку і відіжміть руками зайву рідину.
котлети з капусти білокачанної - фото крок 3
Додайте в капусту подрібнені цибулю, часник і зелень. Додати сіль, поперчіть.
котлети з капусти білокачанної - фото крок 4
Додайте борошно, манку і перемішайте.
котлети з капусти білокачанної - фото крок 5
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з двох сторін.

Схожі рецепти