Салат з білокачанної капусти з апельсинами і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Приємний фруктово-овочевий салат, прекрасно підходить до м'ясних страв.
Спосіб приготування:
Капусту тонко нашаткувати, посолити і злегка перетерти руками.
Апельсин і лимон очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину і нарізати соломкою.
Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, добре перемішати, викласти в салатник і подати на стіл, прикрасивши зеленню петрушки або кропу.
- Білокачанна капуста - 250 грам
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Рубана зелень петрушки - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Спосіб приготування:
Капусту тонко нашаткувати, посолити і злегка перетерти руками.
Апельсин і лимон очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину і нарізати соломкою.
Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, добре перемішати, викласти в салатник і подати на стіл, прикрасивши зеленню петрушки або кропу.
Капусту тонко нашаткувати, посолити і злегка перетерти руками.
Апельсин і лимон очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину і нарізати соломкою.
Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, добре перемішати, викласти в салатник і подати на стіл, прикрасивши зеленню петрушки або кропу.