Рецепт Салат з білокачанної капусти з апельсинами і лимоном фото

Салат з білокачанної капусти з апельсинами і лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Апельсин, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Приємний фруктово-овочевий салат, прекрасно підходить до м'ясних страв.

Спосіб приготування:

Капусту тонко нашаткувати, посолити і злегка перетерти руками.

Апельсин і лимон очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину і нарізати соломкою.

Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, добре перемішати, викласти в салатник і подати на стіл, прикрасивши зеленню петрушки або кропу.


  • Білокачанна капуста - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Рубана зелень петрушки - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
Спосіб приготування:

Капусту тонко нашаткувати, посолити і злегка перетерти руками.

Апельсин і лимон очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Яблуко очистити, видалити серцевину і нарізати соломкою.

Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, добре перемішати, викласти в салатник і подати на стіл, прикрасивши зеленню петрушки або кропу.

Схожі рецепти